CSM Brăila, locul al doilea pe echipe la etapa regională a Campionatului Naţional de înot pentru cadeţi | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

CSM Brăila, locul al doilea pe echipe la etapa regională a Campionatului Naţional de înot pentru cadeţi

înotătorii brăileni s-au clasat de nouă ori între primii trei sportivi la probele la care au luat startul • Cristian Ganea a câştigat proba de 100 m bras

 

Înotătorii de la CSM Brăila, pregătiţi de Cătălin Nistor şi Diana Mocanu, au obţinut rezultate foarte bune la etapa regională a Campionatului Naţional de înot rezervat cadeţilor. Clubul brăilean a participat cu 12 sportivi, iar cinci dintre ei au încheiat probele la care au concurat pe podium. În urma rezultatelor înregistrate, CSM Brăila a obţinut 136 de puncte şi s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul general pe echipe.

Cel mai bun rezultat al delegaţiei brăilene a fost obţinut de Cristian Ganea, care s-a impus în proba de 100 m bras, iar în proba de 400 m liber s-a clasat pe locul al treilea.

Mădălin Gavrilă a sostit pe poziţia a doua în două probe, la 100 şi 400 m liber, iar la 200 m mixt şi 100 m bras s-a clasat pe locul al treilea.

Denis Leopa a sosit pe locul al dolea în proba de 100 m fluture, el fiind secondat de Robert Ciutacu şi tot pe trei s-a clasat, la 100 m bras, Teodora Pânzariu.

“Mă aşteptam la câteva clasări între primii trei, nu însă la nouă astfel de reuşite, dar aceşti copii au muncit foarte mult, mai mult decât îşi poate imagina cineva, şi rezultatele au fost pe măsură. Faptul că la final au anunţat echipa CSM Brăila pe locul al doilea ne-a bucurat enorm, şi pe mine, şi pe Diana. Suntem foarte mândri de toţi sportivii noştri. Am reluat antrenamentele şi ne gândim deja la următorul concurs, cel din iulie”, ne-a declarat profesorul Cătălin Nistor.

CSM Brăila a fost reprezentat de următorii înotători: Cristian Ganea, Mădălin Gavrilă, Robert Ciutacu, Denis Leopa, Paul Bălan, Denis Ghionu, Alexandru Stoian, Alexandru Mazilu, Andrei Neagu, Robert Miloş, Teodora Pînzariu şi Alexandru Ariton.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro