Mergi la conţinutul principal

CSM Brăila a cucerit 8 medalii la naţionalele de kaiac canoe, în probele de maraton

• Vlad Olteanu, la kaiac 1 – 7 km, şi echipajul format din Valentin Ivan - Ion Paţa, la kaiac 2 - 7 km sunt campioni naţionali de cadeţi • Robert Calaver a cucerit argintul la juniori, aceeaşi performanţă fiind realizată la open de Aramă şi Nistor

 

Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila a încheiat anul compretiţional cu rezultate foarte bune, mai exact cu 8 medalii, la Campionatul Naţional de maraton, distincţii obţinute la toate categoriile de vârstă.

Clubul brăilean şi-a trecut în cont două titluri de campioni naţionali la cadeţi, prin Vlad Olteanu, care a câştigat proba de kaiac 1 – 7 km, şi prin echipjul format din Valentin Ivan şi Ion Paţa, la kaiac 2, tot pe distanţa de 7 km. Tot la această categorie de vârstă, Alexandru Necula şi Ionuţ Lungu s-au clasat pe locul al treilea la canoe 2 – 7 km.

La juniori II, Robert Calaver a cucerit medalia de argint în proba de kaiac 1 pe distanţa de 10 km, iar la juniori I, George Ene şi Ciprian Sârbu au obţinut medalia de bronz la kaiac 2 – 14 km.

În concursul open, George Aramă şi Daniel Nistor au devenit viecampioni naţionali la kaiac 2, pe distanţa de 20 km. Tot la această secţiune, CSM Brăila a mai cucerit două medalii de bronz, beneficiarii acestora fiind Gheorghe Constantinov şi Marius Pârvu, la canoe 2 – 20 km, şi Mihai Pârvu, la canoe 1 – 20 km.

“Am încheiat anul competiţional cu 8 medalii, un palmares foarte bun din punctul meu de vedere. Acest ultim campionat a fost foarte greu, ţinând cont de distanţele parcurse de sportivi, dar spectaculos ca derulare. Dacă anul trecut rezultatele la maraton au fost modeste, dar am căpătat experienţă, acum, prin aceste medalii, am demonstrat că şi la această competiţie Brăila se poate lupta de la egal la egal cu marile cluburi din România”, ne-a declarat antrenoarea emerită Florentina Ion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro