Mergi la conţinutul principal

CSM Brăila a cucerit 7 medalii la naţionalele de kaiac canoe ale juniorilor şi cadeţilor

• Bianca Tenia, la juniori II, şi Vlad Olteanu, la cadeţi, sunt vicecampioni naţionali în probe de fond

 

Duminică, 6 iunie, la Bascov s-au încheiat întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de primăvară la kaiac canoe rezervat juniorilor I şi II, la care reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Brăila au cucerit şapte medalii.

Primul concurs oficial a adunat la start juniorii I, categorie de vârstă la care George Ene, component al lotului naţional de la Snagov, a cucerit medalia de bronz în proba de kaiac 1 - 200 m. La kaiac 1 - 500 m Ene s-a clasat pe locul al patrulea, iar la kaiac 2 - 4000 m Ene şi Ciprian Sârbu au ocupat poziţia a şasea.

În ultimele două zile s-au desfăşurat întrecerile juniorilor II şi ale cadeţilor.

La juniori II, Tenia Bianca, componentă a lotului naţional de kaiac canoe de la Bascov, a cucerit trei medalii. Sportiva pregătită de antrenoarea emerită Florentina Ion a devenit vicecampionă naţională în proba de kaiac 1 - 3000 m şi a obţinut medaliile de bronz la kaiac 1 pe distanţele de 200 şi respectiv 500 m.

Tot la această categorie de vârstă Robert Calaver a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere după finala probei de kaiac 1 - 1000 m.

La cadeţi, Vlad Olteanu a cucerit medalia de argint în proba de kaiac 1 - 2000 m, iar la kaiac 1 - 1000 m s-a clasat pe locul al patrulea.

Tot în concursul cadeţilor Valentin Ivan şi Rareş Dragu s-au clasat pe locul al treilea la kaiac 2 - 2000 m.

“Eu sunt mulţumită de rezultatele obţinute de sportivii de la CSM Brăila. Am obţinut şapte medalii pentru că am avut şansa să plecăm cu o săptămână înainte de startul competiţiei de la Bascov şi să ne antrenăm pe lacul unde au avut loc şi cursele oficiale. Anul acesta am reuşit să ieşim pe Dunăre abia la începutul lunii aprilie, iar fără cantomanent nu obţineam aceste rezultate frumoase. Ene a fost pentru mine surpriza plăcută, însă toţi sportivii deplasaţi la Bascov merită felicitări”, ne-a declarat antrenoarea emerită Florentina Ion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro