Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Faurei a scos in extremis o remiza in minutele de prelungire

Etapa a 18-a a campionatului Ligii a IV-a de fotbal a programat doua partide interesante, la Faurei si Ianca, si ambele s-au ridicat la nivelul unor meciuri derby.
CS Faurei a deschis scorul in fata rivalei din Ianca prin Calatoaie inca din minutul 22 insa cu un minut inainte de pauza CSO a reusit sa restabileasca egalitatea gratie golului marcat de Adrian Postolea. Mai mult, la zece minute de la reluare Ciubotaru i-a adus pe oaspeti in avantaj si formatia din Ianca se gindea ca va reduce la trei punctele care o separau de ocupanta locului al doilea, Victoria Traian. Dupa primirea celui de la doilea gol Iacob Carst a facut citeva modificari in formatia sa si CS Faurei a atacat in valuri, si in cel de al doilea minut de prelungire a partii secunde Craciunescu a reusit sa marcheze, astfel ca partida s-a incheiat la egalitate, un rezultat echitabil dupa aspectul jocului.
Daca in etapa a 17-a CSO Ianca a invins pe Victoria Traian si i-a dat posibilitatea Eldomirului din Viziru sa urce pe locul intii in clasament in aceasta runda a venit rindul celeilalte formatii din Ianca sa invinga lidera si sa relanseze lupta pentru promovare.
Viitorul Ianca a facut o partida foarte buna in fata echipei pregatite de Vasile Darie si s-a impus cu 2-1. Eldomir nu a pierdut deocamdata locul intii dupa aceasta infringere deoarece echipa de pe locul al doilea Victoria Traian a stat in aceasta runda.
Cu o singura exceptie, cea de la Gaiseanca, unde rezultatul a fost nedecis, 0-0, in celelalte meciuri s-au impus gazdele, cele mai mari scoruri inregistrindu-se la Ciresu si Dedulesti unde Avintul si Victoria au marcat de cite patru ori in partidele cu Comagrim si respectiv SC Adevarat.
Dupa aceasta etapa, pe primul loc se mentine Eldomir Viziru cu 41 de puncte urmata de Victoria Traian 39 puncte si CSO Ianca 34 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 18-a:
Viitorul Ianca - Eldomir Viziru 2-1
Avintul Ciresu - SC Adevarat 4-1
Victoria Dedulesti - Comagrim Dudesti 4-1
FC Urleasca - Victoria Cazasu 3-2
CS Faurei - CSO Ianca 2-2
Vointa Gaiseanca - Vointa Visani 0-0
Victoria Traian a stat.

Etapa in Cupa Romaniei la fotbal

Astazi este programata cea de a doua etapa judeteana a Cupei Romaniei la fotbal, o runda care programeaza citeva partide interesante cum ar fi cele de la Rimnicelu si Faurei Sat in care sint angrenate echipele de podiumul celor doua serii ale Campionatului Judetean de fotbal.

Programul meciurilor:
Dacia Bertesti - Stanriz Stancuta
Romgal Romanu - Infratirea Gemenele
Spicul Rimnicelu - Avintul Chiscani
Tractorul Viziru - Dunarea Tichilesti
FC Steaua Braila - Vointa Sutesti
Vointa Faurei Sat - AS Jirlau
Spicul Zavoaia - Vointa Baraganu
Viitorul Galbenu - Steaua Perisoru
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii