Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Faurei - Petrolul Berca 3-3 (2-1)

Gazdele au evoluat in acest meci doar cu gindul de a cistiga si a lua o optiune la mentinerea in Divizia C.
CS Faurei a marcat de doua ori in prima repriza prin Hrinca (min. 30) si Stefanita (min. 40) si obiectivul parea realizabil desi, la rindul ei, Petrolul a marcat si ea un gol in aceasta parte a meciului.
In repriza a doua, fiecare dintre cele doua formatii au ratat numeroase ocazii, insa gazdele si partida s-a incheiat nedecis 3-3. Cel de al treilea gol al echipei CS Faurei a fost marcat de Bejan in minutul 75. In aceasta parte a meciului, gazdele au reclamat acordarea a doua penalty-uri insa arbitrul de centru a considerat ca in fazele incriminate de oficialii gazdelor nu s-a petrecut nici o infractiune si de fiecare data a lasat jocul sa continue.
Dupa acest meci, Petrolul Berca se poate considera cu obiectivul realizat, pe cind CS Faurei a facut un pas urias spre Divizia D.
CS Faurei: Ilasc - Fratila, Tandalache, Stefanita - Mita, Bejan, Stanciu (min. 50: Carp), Hrinca (min. 75: Musat), Calatoaie - Anghelina (min. 70: Barus), Craciunescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii