Mergi la conţinutul principal

CS Făurei pleacă astăzi la Bacău

echipa manageriată de Bănel Nicoliţă va participa de vineri la turneul semifinal – zona 1 al Campionatului Naţional rezervat juniorilor A1

 

Astăzi, CS Făurei va pleca spre Bacău acolo unde, de vineri şi până duminică, va participa pe turneul semifinal – zona 1 al Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor A1. În afară de echipa manageriată de Bănel Nicoliţă la această competiţie care va avea loc pe stadionul Letea, participă CSSM Bacău, organizatoarea turneului, reprezentanta judeţului Botoşani, Viitorul Blândeşti şi Delta Aegyssus Tulcea, prima clasată urmând a se califica la turneul final.

CS Făurei va juca vineri, de la ora 9.00, cu CSSM Bacău, sâmbătă, de la ora 11.30, cu Viitorul Blândeşti şi duminică, de la ora 11.30, cu Delta Aegyssus Tulcea.

Lotul echipei CS Făurei: Vlăsceanu, Ichim, Bardaş, Badea, Percă, Mărculescu, Rusu, Crîngău, Spînu, Tătaru, Pamfil, C. Ion, Ionaşcu, Sava, Bulancea, Gheorghe, Pătraşcu, Şerbuleţ, Baciu.

 

Programul complet al turneului de la Bacău:

Vineri, 16 iunie:

CS Făurei - CSSM Bacău

Viitorul Blândeşti - Delta Aegyssus Tulcea

Sâmbătă, 17 iunie:

CSSM Bacău - Delta Aegyssus Tulcea

CS Făurei - Viitorul Blăndeşti

Duminică, 18 iunie:

Viitorul Blândeşti - CSSM Bacău

Delta Aegyssus Tulcea - CS Făurei

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro