Mergi la conţinutul principal

CS Făurei îşi păstrează avansul de şase puncte faţă de locul al doilea

Voinţa Şuţeşti a fost ţinută în şah de Pandurii Tudor Vladimirescu în prima repriză • Viitorul Însurăţei, la un pas de podium

 

În etapa a 8-a, doar Victoria Traian şi-a valorificat avantajul terenului propriu, echipa antrenată de Viorel Ciucaşu s-a impus la scor, 4-1, în disputa cu nou promovata Dunărea Tichileşti, cel mai prolific jucător al echipei învingătoare fiind Postolea, care şi-a trecut în cont o “dublă”. Trei partide s-au încheiat cu succesul formaţiilor vizitatoare, iar derby-ul de pe stadionul “Ştefan Vrăbioru” s-a încheiat la egalitate. Lidera, CS Făurei, pentru care Omer Vlad a realizat un hat trick, Stelian Nicoliţă a înscris de două ori, iar Bănel Nicoliţă a marcat un eurogol, a stabilit scorul etapei, 7-1, în deplasarea de la Gloria Movila Miresii. De menţionat că formaţia vizitatoare a beneficiat şi de un autogol în această partidă.

Pandurii Tudor Vladimirescu a ţinut pasul cu adversara sa, Voinţa Şuţeşti, doar în prima repriză, fapt reflectat şi pe tabela de marcaj care consemna egalitatea, 1-1, după primele 45 de minute. În repriza a doua formaţia din Şuţeşti a marcat de trei ori şi s-a impus, în final, cu 4-1.

Pe stadionul “Ştefan Vrăbioru” din Ianca fiecare combatantă a controlat ostilităţile în teren câte o repriză. Viitorul Ianca, pentru care au înscris Cristi Irimia şi Bratosin, a condus cu 2-0 la pauză, în repriza a doua Banciu a redus din diferenţă, iar la ultima fază a partidei Bolozan a înscris pentru oaspeţi astfel că derby-ul s-a încheiat nedecis, 2-2.

Conform aşteptărilor, Viitorul Însurăţei s-a impus la scor, 6-2, la Voinţa Vişani şi a urcat pe locul al patrulea, la doar trei puncte de ultimul loc de pe podium. 

După opt etape ordinea primelor trei clasate este următoarea: 1 CS Făurei 22 puncte, 2 Voinţa Şuţeşti 16 puncte, 3 Victoria Traian 15 puncte.

Rezultatele şi marcatorii etapei a 8-a:

Victoria Traian - Dunărea Tichileşti 4-1 (2-0)

Zaharia (min. 23), Postolea (min. 32, 49), Veber (min. 67) / Micu (min. 54)

Gloria Movila Miresii - CS Făurei 1-7 (0-4)

Munteanu (min. 69) / Omer Vlad (min. 2, 44, 68), S. Nicoliţă (min. 32, 72), B. Nicoliţă (min. 35), Matinciu (min. 77 - autogol)

Voinţa Vişani - Viitorul Însurăţei 2-6 (1-2)

Nazâru (min. 25), Frăţilă (min. 65) / Coman (min. 5, 20, 50), Baicu (min. 48), V. Gheorghe (min. 60, 78)

Viitorul Ianca - Victoria Cazasu 2-2 (2-0)

Irimia (min. 15), Bratrosin (min. 32) / Banciu (min. 58), Bolozan (min. 92)

Pandurii Tudor Vladimirescu - Voinţa Şuţeşti 1-4 (1-1)

Boitaş (min. 37) / Călin (min. 13, 72, 82), Dulă (min. 60)

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro