Mergi la conţinutul principal

CS “Arashi-do”, locul al doilea, pe cluburi, la naţionalele de Fudokan copii

• clubul brăilean a cucerit la Galaţi 6 medalii: 3 de aur, 2 de argint şi una de bronz • medaliaţii şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European de karate Fudokan, din Slovenia

 

Clubul de karate tradiţional CS “Arashi-do”, pentru care au concurat şi doi sportivi de la şcoala din Chiscani, Maria Radu şi Bogdan Dîrnea, s-a numărat printre protagoniştii ediţiei a  27-a a Campionatului Naţional de karate tradiţional, Shotokan-Fudokan care a avut loc în weekend-ul trecut la Galaţi şi care a fost rezervat copiilor.

La Galaţi reprezentanţii clubului brăilean au obţinut 6 medalii: 3 de aur, 2 de argint şi una de bronz, distincţii pentru care CS “Arashi-do”, coordonat de sensei Daniel Mihai, posesor al centurii negre 2 dan, s-a clasat pe locul al doilea în ierarhia cluburilor participante la această ediţie.

La copii III, Alexia Chiriac şi Mihai Dario Matteo au devenit campioni naţionali la enbu mixt şi tot medalie de aur, în concursul copiilor 2, au obţinut Maria Radu şi Gabriel Giurgiu la enbu mixt. La această categorie de vârstă clubul brăilean şi-a mai trecut în cont un titlu de vicecampion naţional la kata individual masculin prin Gabriel Giurgiu şi o medalie de bronz obţinută de Andreea Radu la kumite individual feminin.

Pe prima treaptă a podiumului de premiere şi implicit medaliate cu aur, la copii 1, au fost Daria Dârnea, Maria Marcu şi Andreea Radu, în proba de kata echipe, şi tot la această categorie de vârstă, Maria Dârnea şi Bogdan Dîrnea au devenit vicecampioni naţionali la enbu mixt.

Toţi medaliaţii de la Galaţi precum şi Ioana Radu şi Nicoleta Turiac, ambii elevi ai şcolii din Chiscani, şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European de karate Fudokan care va avea loc în Slovenia, în luna decembrie.

Bogdan Dîrnea şi Cătălin Baciu s-au clasat pe locul al patrulea la enbu masculin, în concursul copiilor 1.

La finalele de la Galaţi, de la CS “Arashi-do” au mai participat Gabriela Mihalcea, Ionuţ Ţandără, Darius Olteanu, Ştefan Ţandără, Bianca Furcoi, Marius Constantinescu, Sara Pătraşcu, Alexandru Cazan şi Andrei Dumitru.

“Este al treilea an consecutiv când ne clasăm pe locul al doilea în ierarhia cluburilor la nivel naţional, la copii. În acest moment avem 13 sportivi care s-au calificat pentru europenele din decembrie, din Slovenia. Este rezultatul muncii lor şi sperăm ca la competiţia continentală să obţinem cât mai multe medalii”, ne-a declarat sensei  Daniel Mihai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro