Mergi la conţinutul principal

Crosul “Ziua Olimpică” - ediția a XI-a

• oraganizatori sunt Direcția Județeană de Sport Brăila, Primăria Municipiului Brăila și Academia Olimpică Română – filiala Brăila • evenimentul este organizat sâmbătă, 10 iunie, în Parcul Monument

 

Direcția Județeană de Sport Brăila, Primăria Municipiului Brăila și Academia Olimpică Română – filiala Brăila organizează sâmbătă, 10 iunie, ediția a XI-a a crosului “Ziua Olimpică”.

“Crosul “Ziua Olimpică”, ediția a XI-a, contribuie la apropierea locuitorilor Brăilei de fenomenul sportiv, de plăcerea de a practica sportul și mișcarea, dar contribuie, în același timp, la cultivarea valorilor olimpismului. După o întrerupere nedorită de doi ani (2020-2021), crosul “Ziua Olimpică” revine printre cele mai importante manifestări sportive de masă din Brăila, organizată sub patronajul Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Crosul “Ziua Olimpică” este denumirea generică sub care se desfășoară în toată țara, pe parcursul Lunii Olimpice (23 mai-23 iunie a.c.)”, se specifică în comunicatul emis de organizatori.

Evenimentul sportiv are loc sâmbătă în Parcul Monument.

Categoriile de participanți sunt elevi de gimnaziu, elevi de liceu, participanți cu vârsta până în 40 de ani și peste 40 de ani.

Se acceptă participanți cu vârsta peste 10 ani. Toți alergătorii sub 18 ani trebuie să prezinte adeverință medicală cu mențiunea “Apt pentru efort fizic” (individuale sau în tabele comune, centralizate la unitățile de învățământ și vizate de medicii de la cabinetele școlare sau de familie). Elevii participanți minori trebuie să fie însoțiți de cadre didactice sau de părinți.

Participanții trebuie să posede echipament sportiv adecvat: șort, pantofi sport și tricou cu însemnele COSR (primit de la organizatori).

Înscrierile se fac în zona Rondoului din Parcul Monument, începând cu ora 08.30.

Toți participanții la alergare, pentru fiecare categorie, vor primi câte un  tricou inscripționat cu însemnele COSR “Olympic Day” (oferit de Comitetul Olimpic) și o diplomă semnată de Thomas Bach, președintele CIO.

Vor fi acordate 24 de premii, 12 din partea Direcției Județene de Sport Brăila, 12 din parea Primăriei Municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro