Mergi la conţinutul principal

Crosul «Ziua Olimpică» - ediţia a V-a

Sâmbătă, 14 iunie, începând cu ora 8.30, în Parcul Monument se va desfăşura crosul "Ziua Olimpică" - ediţia a V-a, cea mai importantă competiţie de masă din Brăila.
"Crosul contribuie la apropierea locuitorilor Brăilei de fenomenul sportiv, de plăcerea de a practica sportul şi mişcarea, contribuind în acelasi timp la cultivarea valorilor olimpismului. La fel ca în anii precedenţi, crosul "Ziua Olimpică" este o manifestare sportivă patronată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi se desfăşoară în toata ţara, pe tot parcursul lunii iunie", se specifică în comunicatul DJST.
În Brăila, organizatori sunt Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Primăria Municipiului Băila, Academia Olimpică - filiala Brăila, cu sprijinul tradiţional oferit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi Clubul Sportiv Municipal Brăila.
Categorii de participanţi: elevi de gimnaziu, elevi de liceu, sportivi, alte categorii - cu două subcategorii de vârstă - până la 40 de ani şi peste 40 de ani. Sunt acceptaţi tineri cu vârsta peste 10 ani. Toţi alergătorii sub 18 ani trebuie să prezinte o adeverinţă medicală cu menţiunea "Apt pentru efort fizic". Cei cu vârsta peste 18 ani pot participa la cros dacă prezintă o adeverinţă medicală sau semnează o declaraţie pe propria răspundere la momentul startului.
Înscrierea participanţilor se va face în zona Rondoului Parc Monument, începand cu ora 08.30.
Traseele variază în funcţie de categoriile de vârstă, fete şi băieţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro