Mergi la conţinutul principal

Crosul «Satul olimpic»

Luni, 16 iunie 60 de elevi de la ciclul primar şi de la cel gimnazial din localităţile Victoria şi Mihai Bravu au participat la crosul "Satul olimpic", o competiţie organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila şi Primăria comunei Victoria. Băieţii de la ciclul primar au alergat pe distanţa de 600 de metri, iar fetele pe cea de 400 de metri, iar la ciclul gimnazial băieţii au avut de parcurs distanţa de 1000 de metri iar fetele pe cea de 800 de metri. Toţi concurenţii au primit tricouri cu insemnele olimpice, diplome de participare şi dulciuri.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantele DJST, Păuniţa Iuga, Corina Andronache şi profesoara Gica Tudor.
"A fost o competiţie atractivă pentru copii şi consider că şi-a atins scopul. Cu toate că vremea nu a fost de partea noastră, au participat mulţi elevi la acest cros iar lupta pentru podium a fost interesantă", a declarat Corina Andronache.
Astăzi, 19 iunie Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează la Berteşti de Jos "Cupa ASS Sport Play" o competiţie la două discipline sportive, handbal şi fotbal.

Clasamentele la cele două categorii de vârstă
Fete - ciclul primar: 1 Corina Pantelimon, 2 Cristina Dudu, 3 Crina Tudor.
Băieţi - ciclul primar: 1 Ştefan Dan, 2 Robert Stanciu, 3 Ionuţ Caragaţă.
Fete - ciclul gimnazial: 1 Nicoleta Coman, 2 Ioana Danciu, 3 Tatiana Smeianu.
Băieţi -ciclul gimnazial: 1 George Popescu, 2 Radu Ciupitu, 3 Petrişor Podaru.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro