Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristocea - singura noutate la reunirea echipei Steaua

Mijlocasul Vasilica Cristocea a fost singura noutate la reunirea echipei Steaua, care a avut loc, duminica, la stadionul din Bulevardul Ghencea si la care au fost prezenti 28 de jucatori.
La reunire au participat urmatorii jucatori:
Portari: Vasili Hamutovski, Cornel Cernea, Marius Toma, Cezar Lungu
Fundasi:Dorin Goian, Daniel Balan, Mirel Radoi, Mihai Nesu, Eugen Baciu, Petre Marin, George Ogararu, Alexandru Tudose, Sorin Ghionea, Alexandru Filip (de la echipa a doua)
Mijlocasi: Andrei Enescu, Nicolae Dica, Gabriel Bostina, Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Vasilica Cristocea, Razvan Ochirosii (echipa a doua)
Atacanti: Daniel Oprita, Valentin Simion, Victoras Iacob, Andrei Cristea, Alin Litu, Laurentiu Dinita.
La reunire nu a fost prezent mijlocasul Florentin Dumitru, care va parasi echipa din Bulevardul Ghencea.
Jucatorii stelisti au efectuat un antrenament care a durat aproximativ o ora si 40 de minute. Acesta a constat in reprize de alergari, streching, un joc la doua porti pe jumatate de teren in care mingea era pasata cu mina si cu capul si apoi un joc normal. Portarii au facut cu schimbul si au evoluat si ca jucatori de cimp. Atacantul Laurentiu Dinita nu a iesit pe teren impreuna cu ceilalti coechipieri, el raminind mai mult timp la vestiare, iar apoi s-a antrenat separat fiind accidentat.
Antrenorul Cosmin Olaroiu a condus primul antrenament de la numirea la Steaua, el iesind pe teren dupa prima repriza de alergare si streching. Alergarile au fost supervizate de preparatorul fizic, Marian Lupu, iar jocul de secundul Dumitru Bolborea. Olaroiu ii va mai ca secunzi pe Vasile Iordache, Andrei Speriatu, dar va fi ajutat si de un preparator fizic italian.
Jucatorii stelisti vor efectuat vizita medicala, luni, 9 ianuarie, iar pe 10 ianuarie vor pleca intr-un stagiu de pregatire in Italia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii