Mergi la conţinutul principal

Cristian Bălan, director interimar la CSM Brăila

• decizia aparţine MTS, după ce fostul şef al clubului, Dumitru Blănaru, a demisionat din motive medicale • în maximum o săptămână, forul de la Bucureşti îl va confirma pe Bălan sau îl va nominaliza pe noul director al clubului brăilean

 

De miercuri, 22 mai, fostul multiplu campion naţional la box Cristian Bălan este director interimar la CSM Brăila. Decizia a fost luată de Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), după ce fostul director, Dumitru Blănaru, şi-a prezentat demisia, motivul pentru care fostul şef al clubulului brăilean a renunţat la acest post fiind unul de sănătate. Însă Dumitru Blănaru, care condus destinele clubului brăilean pe perioada a două mandate, va rămâne în cadrul CSM Brăila în funcţia de expert sportiv gradul 1 A.

“Am renunţat la acest post pentru că am probleme de sănătate dar şi pentru că vreau să fiu mai mult timp cu familia. De aproape un an mă gândeam la această soluţie. Activitatea mea a fost preluată de Cristian Bălan, care de altfel a mai fost interimar şi în 2010. Voi rămâne în calitate de expert sportiv şi sper să ducem mai departe proiectele şi programele începute în mandatul meu”, ne-a explicat Dumitru Blănaru.

Ieri, Cristian Bălan şi-a intrat în atribuţii şi deja a făcut o vizită de lucru la MTS.

Contactat telefonic, directorul interimar a spus că se află la MTS unde discută probleme legate de viitorul clubului brăilean.

“Aşa este, de astăzi (n.r. miercuri, 22 mai) sunt director interimar la CSM Brăila şi mă bucură faptul că am fost ales pentru această funcţie, pe care dealtfel am mai îndeplinit-o şi în 2010. Fostul director a demisionat din cauza unor probleme medicale, iar actvitatea clubului trebuie să nu aibă de suferit. Experienţa acumulată cred că m-a recomnadat pentru acest post şi sper să nu-i dezamăgesc pe cei care au luat această decizie. Oricum, indiferent dacă voi rămâne sau nu pe acest post, eu imi voi continua activitatea ca antrenor, pentru că boxul a fost şi va rămâne marea mea pasiune”, ne-a declarat Cristian Bălan.

Ajuns, la 43 de ani, noul director al CSM Brăila, Cristian Bălan are experienţă în domeniu. Acesta a fost sportiv de prformanţă al clubului brăilean, pentru care a câştigat o medalie de bronz la Campionatul European de tineret, dar este multiplu campion naţional la toate categoriile de vârstă, copii, juniori, tineret şi seniori. Bălan trebuia să reprezinte România şi la Campionatul Mondial însă cu o săptămână înainte şi-a rupt piciorul şi a ratat şansa de a se lupta pentru medalii la mondiale. Acesta mai are în palmares o serie de turnee internaţionale câştigate. Ca antrenor are, de asemenea, un palmares impresionant pe plan naţional, atât în competiţiile băieţilor cât şi ale fetelor, fiind un demn urmaş al celui mai valoros antrenor brăilean în activitate, Costică Dafinoiu.

Pe surse am aflat că în următoarea săptămână MTS va decide cine va fi director la CSM Brăila, pentru că în afară de Cristian Bălan mai sunt câţiva candidaţi din Brăila pentru acest post.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro