Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criminalul din Tufesti a fost arestat

Luni, la solicitarea Parchetului, Tribunalul Braila a dispus arestarea preventiva a braileanului care si-a batut nevasta pina a omorit-o, de suparare ca aceasta i-a luat pe ascuns cheile de la crama si i-a baut o parte din pretiosul vin. Pe numele lui Dumitru Dobrota (58 de ani) din comuna Tufesti, instanta a emis un mandat pe o perioada de 29 de zile, pentru savirsirea infractiunii de omor. Potrivit anchetatorilor, in seara zilei de 18 martie 2007, in urma unor discutii in contradictoriu cu sotia sa, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri in zona capului, provocindu-i leziuni ce au condus la decesul acesteia. Autorul a fost retinut, initial, pe ordonanta, iar acum se afla incarcerat in Arestul Inspectoratului de Politie al judetului Braila.
Reamintim ca totul a pornit de la faptul ca, duminica seara, barbatul a venit acasa cu un prieten, cu care s-a cinstit linga fintina din curte. Cautind sa mai aduca bautura, el a observat ca-i lipsesc cheile de la crama si s-a enervat, cind si-a dat seama ca i le luase pe ascuns nevasta, Tudora, care consumase si ea alcool, cit sotul fusese plecat. Dupa ce prietenul si-a vazut de drum, individul i-a reprosat sotiei gestul si, ca s-o invete minte sa nu-i mai ia cheile si sa nu-i mai iroseasca bautura, a luat-o la bataie, chiar in curte. El a lovit-o cu sete, pe tot corpul, cu o bita din lemn, care avea la capat un inel metalic, pe care-l folosea in trecut pe cind facea de caraula la Politia si Primaria din sat. Multumit ca i-a dat o lectie, sateanul a plecat apoi in sat, ca sa-si cumpere alt lacat, pentru a-si tine sub cheie si mai strasnic bautura. Cind s-a intors si a vazut ca femeia zacea nemiscata, barbatul a iesit la poarta, plingind, si le-a spus vecinilor ca i-a murit nevasta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii