Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crestere economica de 3,3 procente

Potrivit Directiei Regionale de Statistica Braila, in luna februarie 2006 productia industriala realizata de un esantion reprezentativ de unitati economice brailene (cu profil industrial) din judet s-a situat cu 8,7 % peste nivelul realizarilor din luna ianuarie. Totodata, in perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2006, productia industriala a intreprinderilor brailene a crescut, in termeni reali, cu 3,3 % fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, in conditiile in care, la nivel national, s-a inregistrat o crestere de 3,5 %. Cresteri semnificative s-au inregistrat in industria de producere a energiei electrice, termice, gaze si apa (aproape 20 de procente) si in industria prelucratoare braileana (^ 1,5 procente).
Potrivit sursei citate, cifra de afaceri totala a intreprinderilor cu activitate principala de industrie - provenita si din activitati secundare - a fost, in luna februarie 2006, cu aproape 16 % mai mare fata de cifra de afaceri realizata in luna ianuarie. Totodata, in februarie 2006, cifra de afaceri a fost mai mare cu 10 procente decit in luna februarie 2005, releva statisticile.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii