Skip to main content

Crestere de 11 procente la productia industriale

Potrivit Directiei Regionale de Statistica Braila (DRSB), in luna ianuarie 2006, productia industriala realizata de un esantion de unitati economice de profil din judet a fost cu 11 % mai mare decit productia din ianuarie 2005, dar cu 8,2 % mai mica decit cea realizata in luna precedenta (decembrie 2005). Cresteri semnificative s-au inregistrat in industria prelucratoare (13,6 %) si in industria de producere a energiei electrice, termice, gaze si apa (14,5 %). Potrivit sursei citate, cifra de afaceri a intreprinderilor cu activitate principala de industrie a scazut in luna ianuarie a. c., cu peste 20 de procente fata de luna decembrie 2005.
Cit priveste comertul brailean, in luna ianuarie 2006 exporturile de marfuri au inregistrat 13.910.000 de euro, devansind importurile cu 907.000 de euro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu