Mergi la conţinutul principal

Credite reincarcate

BCR, BRD, Banca Transilvania si, de saptamina trecuta, Alpha Bank sint bancile care au credite de nevoi personale cu optiunea de reincarcare. Practic, aceasta optiune transforma produsul intr-o linie de credit. Creditul se poate reincarca ori de cite ori ai nevoie.
Optiunea de reincarcare a unui credit este utila celor care au contractat un credit pentru nevoi personale, insa, dupa o perioada anume, au ajuns la concluzia ca ar mai avea nevoie de fonduri suplimentare pe linga creditul initial.
Caracteristicile produsului sint asemanatoare cu ale unui card de credit. Asemanarea provine din faptul ca, odata cu rambursarea unei parti din fonduri, te poti reimprumuta in baza aceleiasi garantii. Acest nou imprumut cumulat cu soldul creditului nu vor putea sa depaseasca valoarea creditului obtinut initial. La Alpha Bank si BRD sumele reimprumutate nu vor putea fi mai mici de 1.000 de euro, respectiv 2.000 de euro.
Pe cei care opteaza pentru un astfel de credit, Alpha Bank si BCR ii vor putea finanta cu sume de pina la 150.000 de euro sau echivalentul lor in lei, iar BRD cu sume de pina la 100.000 de euro. Creditul trebuie garantat cu ipoteca asupra unui imobil proprietate personala sau proprietatea unei terte persoane. Garantiile imobiliare nu sint necesare pentru "creditul fara rate, cu dobinda 0" de la Banca Transilvania. Aceasta ofera, insa, un credit de pina la 10.000 de euro.
Perioada de rambursare la Alpha Bank si BRD poate ajunge pina la 25 de ani. Astfel, Alpha Bank acorda pentru creditele cu valoare cuprinsa intre 5.000 si 10.000 de euro o perioada maxima de rambursare de pina la 10 ani, iar pentru creditele intre 10.000 si 150.000 de euro, perioada de rambursare poate ajunge pina la 25 de ani. In momentul reincarcarii creditului se pot mentine aceleasi rate lunare si prelungirea perioadei de rambursare sau modificarea ratei lunare si mentinerea, reducerea ori prelungirea perioadei de rambursare. De asemenea, produsul Alpha Open are costuri semnificativ reduse in cazul noilor sume imprumutate, deoarece comisionul de administrare este cu 50% mai mic, iar cel pentru analiza dosarului este complet eliminat.
Creditul Expresso NonStop de la BRD poate fi rambursat intr-o perioada de pina la 25 de ani. Noi sume vor putea fi imprumutate dupa un an de la acordarea creditului initial, in masura rambursarii acestuia. Acestea vor putea fi achitate, in functie de posibilitatile financiare, in minim un an de la acordare sau pina la finalul perioadei de rambursare a creditului initial.
Produsele oferite de Banca Transilvania si BCR functioneaza in regim revolving numai in primii ani de creditare. Creditul MaxiPlus de la BCR este acordat pe o perioada de 20 de ani. Suma care reprezinta creditul va fi pusa la dispozitie prin cont curent, deschis pe numele solicitantului. In limita plafonului aprobat de catre banca, in primii 5 ani (cu posibilitatea de prelungire pina la 10 ani) acesta poate efectua retrageri de numerar sau rambursari multiple. In aceasta perioada imprumutatul va putea achita doar dobinda si comisioanele aferente. Dupa epuizarea acestei perioade, el va putea sa ramburseze doar suma datorata. Banca Transilvania ofera o perioada de creditare in acest sistem de pina la 3 ani, perioada in care nu exista obligatia platii dobinzii, ci doar a unui comision lunar de administrare in functie de rulajul efectuat in ultima zi a lunii. La finalul acestei perioade, creditul va fi prelungit automat cu inca 10 ani si se va transforma automat in credit cu anuitate. Acesta va respecta conditiile unui credit pentru nevoi curente al bancii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu