Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Credite pentru pensionari, de la BRD

BRD a lansat o oferta speciala destinata pensionarilor. Pentru a beneficia de aceasta, pensionarii trebuie sa opteze pentru virarea pensiei intr-un cont curent deschis la BRD, la care va fi atasat un card de debit in lei Maestro.
Cardul este emis gratuit, iar pensionarii beneficiaza de o reducere cu 50% a comisionului de gestiune anuala (standard este 7 lei). De asemenea, pentru pensionari comisionul de retragere de numerar de la ATM-urile si POS-urile BRD este 0 (standard este 0,2%).
Oferta adresata celor care incaseaza pensia intr-un cont deschis la BRD cuprinde avantaje suplimentare, dedicate celor care vor sa se imprumute sau sa economiseasca. Banca ofera o reducere de dobinda pentru pensionarii care vor sa contracteze un credit de nevoi personale Expresso. Este vorba astfel de o reducere cu 0,5-0,6 puncte procentuale, in functie de scadenta imprumutului. Virsta limita pe care clientul trebuie sa o aiba la sfirsitul perioadei de acordare a fost majorata de la 70 de ani, cit este standard, la 74 de ani. Creditul de nevoi personale Expresso de la BRD se acorda pe maxim 10 ani. Dobinda la lei pleaca de la 8,9%, pe o perioada de pina in 4 ani si urca la 14,9%, pentru o perioada mai mare de 6 ani.
Cit priveste avantajele la economisire acordate pensionarilor, acestea se traduc printr-un bonus de dobinda de 0,25% pentru Depozitul 1000. Produsul impune o dobinda initiala de 1.000 lei, dobinzile sint fixe si pleaca de la 7% pentru 3 luni, pina la 7,75% pentru o perioada de constituire de un an.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii