Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Credite in franci elvetieni de la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank acorda, incepind cu aceasta saptamina, credite in franci elvetieni pentru persoane fizice. Pentru creditele de achizitionare, construire de locuinte, case de vacanta sau achizitionare de terenuri, dobinda este de 4,9%, iar banca percepe un singur comision de administrare de 0,9% (anual, la sold). Pentru analiza documentatiei de credit si evaluarea imobilului banca nu percepe nici un alt comision. Valoarea creditului poate fi intre 5 si 200 de mii de euro (echivalent franci elvetieni), pe o perioada de maximum 25 de ani, fara girant si fara carte de munca. Calcularea bugetului se face luind in considerare toate veniturile familiei.
Pentru creditele de nevoi personale nenominalizate (inclusiv de refinantare) cu garantie imobiliara - Flexi Plus - dobinda practicata este de 5,9%/an, iar banca percepe un comision de procesare inclus in credit de 2% (DAE 6,32% - pentru un credit acordat pe 240 de luni). Pentru analiza documentatiei de credit si evaluarea imobilului banca nu percepe un alt comision.
Suma maxima acordata nu este limitata decit de capacitatea de rambursare a solicitantului si de valoarea garantiei, pe o perioada de maximum 20 de ani. Pentru acest tip de credite nu se solicita avans, girant sau carte de munca.
Pentru plata lunara a ratelor aferente creditelor in franci elvetieni, clientii pot efectua schimbul valutar din RON, EUR sau USD in CHF la orice unitate bancara Raiffeisen Bank, la cursul de schimb al bancii din ziua respectiva.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii