Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Credit dublu pentru convorbiri internationale catre peste 400 de destinatii

Astral Telecom anunta lansarea ofertei de Sarbatori pentru Astral Card destinata tuturor celor care doresc sa vorbeasca în strainatate la preturi avantajoase. Compania dubleaza creditul initial pentru cardurile de convorbiri internationale activate în perioada 15 decembrie 2005 - 15 ianuarie 2006. Cardurile Astral activate în aceasta perioada, de 5, 10 sau 15 euro, vor avea un credit initial în valoare de 10, 20 sau 30 euro si o valabilitate de 6 luni (pentru cardurile de 5 euro) sau12 luni (pentru cele de 10 si 15 euro).
"În acest an, intentionam sa oferim clientilor nostri mai mult decit un serviciu integrat de comunicatii. Pentru ca uneori avem nevoie ca spatiul si timpul sa ne apropie de cei dragi, am lansat oferta «Anul asta faci de doua ori mai multe urari», destinata în special românilor care au rude si prieteni în strainatate. Pentru ei, si mai ales pentru cei dragi lor, am introdus, în perioada Sarbatorilor de Iarna, pina la 3 ore de convorbiri gratuite la activarea cardurilor de convorbiri internationale. Credem ca, prin acest gest, facem un cadou nepretuit celor care, din diferite motive, sint nevoiti sa petreaca sarbatorile la distante de sute de kilometri de cei dragi", a declarat Calin Geru, Manager Marketing B2B, UPC - Astral.
Prin intermediul cardului Astral, se pot initia convorbiri telefonice catre peste 400 de destinatii, folosind orice tip de telefon - fix, mobil sau public. Pentru cele mai frecvente destinatii folosite de persoanele fizice din Romania, compania Astral a introdus tariful de 8 eurocenti/minut. Taxarea se efectueaza la 8 secunde, dupa primul minut de convorbire.
Cardul Astral poate fi gasit în orice casierie Astral, la dealerii autorizati sau se poate cumpara on-line accesind www.card.ro. (P)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii