Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Covor de semințe pe asfaltul proaspăt turnat din cartierul Vidin

* indivizi certați cu bunul simț și asistații de la Adăpostul de noapte de pe Strada Eroilor se adună zi de zi în părculețul situat vizavi de Liceul Progresul, mănâncă semințe și aruncă ambalaje la întâmplare * de parcă n-ar fi fost de ajuns, stațiile de autobuz reabilitate sunt și ele pline de murdării, în condițiile în care municipalitatea a instalat coșuri de gunoi și a turnat asfalt, iar lucrătorii de la Salubritate își fac treaba

 

 

 

Nesimțirea unora a atins cote alarmante în cartierul Vidin, un cartier în care  oamenii harnici și la locul lor sunt siliți să-i suporte pe cei care-și fac veacul în zonă, consumă alcool în public, sparg semințe și înjură mai rău ca la ușa cârciumei.

Aproape permanent, părculețul de pe Calea Galați, situat vizavi de fostul Liceu Progresul, este acoperit cu un strat considerabil de coji de semințe, în condițiile în care, la doi pași distanță, se află mai multe coșuri de gunoi noi instalate de primărie. Ici și colo, câte un pahar gol de cafea, sticlă de suc sau de energizant. Vizavi, pe treptele fostului Liceu Progresul și lângă gardul viu măști folosite, zdrențe aruncate de asistații de la Adăpostul de noapte de pe Strada Eroilor, resturi de ambalaje și de mâncare. O mizerie de nedescris, mai ales că acela este și locul de întâlnire al oamenilor străzii, al cerșetorilor și chefliilor.

Până deunăzi, locuitorii din zonă reclamau faptul că municipalitatea întârzie să le refacă trotuarele și stațiile de autobuz. Acum, după ce stațiile de autobuz - inclusiv cea de la Magazinul Lidl - au fost reabilitate și există coșuri de gunoi suficiente, mizeria persistă pentru simplul motiv că unii preferă să arunce paharele de cafea, ambalajele de mâncare sau PET-urile direct pe trotuar sau pe carosabil.

Asfaltarea trotuarului de la Cimitirul ”Sf. Dumitru” a fost finalizată, iar muncitorii au ajuns până la Strada Eroilor. Ce folos, dacă zona continuă să fie ”pavoazată” cu deșeuri și mizerie!? Iar asta în condițiile în care angajații de la Salubritate chiar își fac treaba, spre deosebire de alte zone ale orașului...
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii