Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Costel Toie a trecut de etapa de zona

La etapa de zona a Campionatului National de judo rezervata juniorilor I, care s-a derulat in week-end-ul trecut la Iasi sectia de judo a Clubului Sportiv Municipal a participat cu trei sportivi Ionut Alexa la categoria 55 kg, Cringut Bancota la categoria 66 kg si Costel Toie la categoria 90 kg. Desi primii doi judoka sint in cel de al doilea an la aceasta categorie de virsta, ei nu au reusit sa acceada in faza finala. Reprezentantii CSM-ului au reusit sa cistige primele doua meciuri, dar le-au pierdut pe urmatoarele trei in fata unor adversari redutabili care au mari sanse la medalii in acest an.
Costel Toie a cistigat insa trei meciuri si s-a calificat in ultimul act al competitiei.
"Pentru noi acest concurs a avut un caracter de verificare. Nu ne-am planificat obiective prea indraznete, dar am reusit totusi o calificare in finale. Asteptam cu interes nationalele de copii la care sportiva noastra Corina Brebenel are mari sanse la medalii" a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

Luna incarcata pentru sportivii braileni

De saptamina viitoare, majoritatea sectiilor Clubului Sportiv Municipal vor avea reprezentanti in competitiile nationale. Pe 9 aprilie inotatorii gruparii brailene vor participa la Campionatele Nationale de Natatie pentru seniori, iar trei zile mai tirziu ciclistii se vor alinia la starul Cupei FRC.
La mijlocul lunii inotatorii cu dubla legitimare LPS-CSM vor participa la nationalele de juniori si concomitent, la Bascov componentii lotului olimpic de kaiac canoe de la Braila va sustine o serie de norme de control dupa care vor participa la Campionatele Nationale de fond precum si la cele de ambarcatiuni mici.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii