Mergi la conţinutul principal
Voluntariat în cadrul campaniei “Descoperă stadionul de atletism Brăila”

Costel Mărgărit participă la concursul alergare de anduranţă S24H

• ultramaratonul se defăşoară în Parcul Copiilor din Timişoara, pe o buclă de 1.236 metri, asfaltată şi iluminată nocturn • banii pe care maratonistul brăilean şi-a propus să-i strângă în cadrul acestei acţiuni are de gând să-i doneze pentru salvarea stadionului de atletism

 

Maratonistul brăilean Costel Mărgărit participă în perioada 20 - 23 septembrie, la Timişoara, la concursul internaţional de alergare de anduranţă S24H, o competiţie internaţională de ultramaraton care presupune parcurgerea unei distanţe cât mai mari în decursul a 6, 12, 24, 48 sau 72 ore de alergare.

La această ediţie concursul se defăşoară în Parcul Copiilor din Timişoara, pe o buclă de 1.236 metri, asfaltată şi iluminată nocturn.

Atletul brăilean alergă pentru campania “Descoperă stadionul de atletism Brăila”.

De altfel, el a făcut parte şi din echipa de 80 de voluntari, brăileni de toate vârstele, a reuşit să scoată la lumină Stadionul de Atletism, în contextul în care baza sportivă din Parcul Monument era, până în urmă cu câteva săptămâni, invadată de vegetaţie, într-o asemenea măsură încât nu se mai putea pătrunde în incinta ei decât cu ajutorul unei macete. Situaţia s-a schimbat abia după ce acest grup de voluntari a trudit şase weekend-uri la rând pentru a îndepărta o parte dintre tufişurile, bălăriile şi copacii crescuţi care prinseseră rădăcini peste tot locul. Acţiunea de ecologizare a început pe 8 iulie şi s-a încheiat după două luni. Scoaterea la lumină a Stadionului de Atletism, din jungla care îl acaparase complet, a reprezentat un prim pas în acest abiţios proiect. Participarea la acest ultramaraton din Timişoara este modalitatea prin care Mărgărit şi-a propus să obţină finanţare pe care să o investească în continuarea campaniei “Descoperă stadionul de atletism Brăila”. De asemenea, brăileanul mai vrea să ţină trează atenţia autorităţilor statului asupra acestei baze sportive, una foarte importantă nu numai pentru atleţii de performanţă ci şi pentru toţi brăilenii dornici de a face mişcare în aer liber.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro