Mergi la conţinutul principal

Cosmin Răzmeriță a donat 50 de viziere Spitalului de Pneumoftiziologie Brăila

* coordonatorul Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță, a dorit să explice pe Facebook motivele pentru care a ales să facă donația către Spitalul de Pneumoftiziologie

 

 

 

Coordonatorul organizației județene a Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță a făcut o donație către Spitalul de Pneumoftiziologie în contextul pandemiei de coronavirus. Fostul consilier județean a dorit să explice pe rețelele de socializare motivele din spatele alegerii spitalului respectiv și de a nu face donația către Spitalul Județean de Urgență Brăila.

”Se împlinesc patru ani de când viața mea s-a schimbat complet! Patru ani în care am fost binecuvântat cu darul minunat de a fi părinte. David Andrei a venit în viața noastră ca o furtună de speranță și dragoste, dar și cu teama pe care orice familie probabil că o întâmpină la nașterea primului copil. Astăzi, după patru ani, a venit momentul să le mulțumim celor care s-au luptat pentru noi și pentru viața copilului nostru. Astăzi, în numele lui David am donat 50 de viziere către spitalul de Pneumoftiziologie din Brăila. Este important să le acordăm acum o mână de ajutor, celor care au fost MEREU în prima linie, pentru sănătatea noastră! Mulțumesc, domnului Bogdan Preda, pentru ajutorul acordat în confecționarea vizierelor! Rămâneți sănătoși și protejați-vă în continuare!”, a postat Răzmeriță pe Facebook.

Acesta a atașat comunicatului și două fotografii pentru a face dovada donației respective.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro