Mergi la conţinutul principal

Cosmin Răzmeriță îl critică pe inspectorul școlar general Viorel Botea

* coordonatorul Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță, este de părere că starea de urgență a demonstrat că județul nostru nu are o infrastructură educațională online * acesta și-a exprimat îngrijorarea privind dificultățile pe care școala online le provoacă părinților, care sunt nevoiți chiar să renunțe la job-uri * Răzmeriță l-a criticat dur pe inspectorul școlar general Brăila, Viorel Botea, pentru că este ocupat cu campania electorală, în loc să rezolve situația

 

 

 

Critici extrem de dure pentru Inspectoratul Școlar Județean Brăila dinspre tabăra Pro România, în contextul punerii la punct a infrastructurii necesare desfășurării școlii online în condiții cât mai bune. Coordonatorul Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță, a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare, în care a subliniat că starea de urgență ne-a demonstrat că județul nostru este departe de a avea o infrastructură educațională online, iar cei în măsură să rezolve problema se ocupă mai mult să se autopromoveze în campania electorală. Răzmeriță s-a arătat total nemulțumit de inspectorul școlar general, Viorel Botea (președintele PMP Brăila), afirmând că ar trebui să achiziționeze urgent tablete pentru elevi și să încerce să rezolve cât mai bine problemele create de școala online, situație care va lăsa foarte mulți părinți fără locuri de muncă.

”Starea de urgență ne-a demonstrat că județul Brăila nu are o infrastructură educațională online! În condițiile în care se preconizează că anul școlar va întârzia să înceapă, șeful Inspectoratului Școlar Județean este ocupat cu campania electorală, în loc să găsească soluții eficiente pentru elevii din Brăila. Consiliul Județean și primăriile ar trebui să achiziționeze urgent tablete pentru elevi. Totodată,  Guvernul trebuie să fie conștient că școala online pune părinții copiilor din clasele I-IV într-o situație imposibilă. Practic, unul dintre părinți va fi nevoit să renunțe la job, pe o perioadă nedeterminată, astfel încât copilul să nu rămână nesupravegheat. Nu putem permite acestui guvern, care ne flutură 80 de miliarde de euro în față, să mai fure 1 an din viața copiilor noștri. Singura soluție de a atrage aceste fonduri este prin proiecte foarte bine puse la punct. Acum este șansa noastră să le redăm copiilor educația de care au nevoie, iar părinților, dreptul la muncă”, a declarat Răzmeriță.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro