Mergi la conţinutul principal

Cosmin Răzmeriţă, fraţilor, voia să fie şi el dottore, dar i-a ieşit doar traditore

Am mai spus-o şi cu alte ocazii, campaniile electorale scot la iveală ce-i mai rău în unii oameni. De obicei proşti, frustraţi şi incapabili să-şi croiască singuri drum prin jungla cu iz de capitalism de după '89, astfel de inşi, mai tineri sau mai bătrâni, cu sau fără păr alb, ajung să se facă preş, să se-ntindă ca râma, să mintă, să calomnieze, să lingă-n cur şi câte şi mai câte forme ordinare de aşa zisă „supravieţuire” politică. De exemplu, un ins pe care, sincer, chiar l-am  crezut mai bun decât alde Petrea, Rândunică, Caranica, şi alţi asemenea lupi tineri (între noi fie vorba nominalizaţii sunt nişte bieţi câini jigăriţi pe care cu un os de ros îi dresezi imediat). Mă refer la Cosmin Răzmeriţă, fost uneperist în prezent pesedist. De fapt, pardon, îmi cer scuze faţă de PSD! Răzmeriţă este unul dintre sclavii PSD în acest moment. După cum ştie toată lumea, în plină campanie electorală un grup de foşti uneperişti s-a trezit peste noapte că unii dintre ei nu mai au loc pe liste şi-atunci tre' să facă şi ei ceva pentru propriul viitor. Zis şi făcut! Adică au trecut cu arme şi bagaje în barca PSD. Dar nu pe degeaba, că pesediştii nu-s proşti: aceşti foşti uneperişti au avut temă să atace fuziunea fostului UNPR cu partidul lui Băsescu, ca să pună beţe-n roate, să nu mai aibă PMP oameni în secţiile de votare etc. De ce? Păi, PSD nu vrea ca PMP să intre în Parlament, deoarece, la o adică, tooooot cu liberalii face Băsescu alianţă la guvernare. A şi spus-o. Revenind la Răzmeriţă, el a dat fuga la PSD, mai devreme afirmând pe facebook că în PSD se regăseşte. Siiiiigur, cum să nu! Se regăseşte câtă vreme PSD îl păstrează preşedinte la GAL-uri, adică unde-i un os gras de ros şi dacă rămâne un zgârci şi pentru Cosmin, să fie primit. Că partea leului oricum e-a pesediştilor, se-nţelege! Acest uneperisto-pesedist înfocat a uitat însă că Marioara Nistor l-a băgat acolo, la GAL, că n-avea după ce bea apă. A uitat şi cum mânca el la mesele lui Sile Nistor, bărbatu' Marioarei, care-i băiat de comitet cu politicienii de pe vremea când Cosmin nici nu se născuse. A uitat şi cum şi-a terminat facultatea, una la mâna a doua, doar nu vă gândeaţi la vreun Oxford sau Harvard. Ba mai mult a uitat că voia şi-un doctorat. Auziţi, oameni buni, acest Cosmin se voia un dottore, la nivel cu Ponta aşea! Desigur, tot la fabrica de doctorate a lui Gabriel Oprea. Şi tot pe mâna Marioarei Nistor, care-a fost pe bune  cu generalul.

Că s-a dus în PSD, ducă-se, dar că acum, în plină campanie electorală, muşcă mâna care i-a dat un ciolan de ros şi se dă mare pe facebook c-ar fi preşedinte de UNPR Brăila, ameninţă c-o să ia el sediul cu toate amenajările, face adrese prin executor ca să intimideze, deşi nu există nicio hotărâre judecătorească, iar, legal, e altcineva preşedinte, spune multe...Traditore, ar zice Băsescu dacă l-ar băga în seamă. Dar nu-l bagă! În plus, acest ins uită că mahării PSD nu-s nişte proşti care se lasă îmbârligaţi de alde flaimucea. Ei iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători. Şi-ar mai fi ceva: când zici că eşti preşedinte de partid şi nu eşti, şi în această calitate faci şi acte juridice, care ar putea avea efecte, se cheamă uzurpare de calităţi oficiale. Şi nu-i frumos! E penal, chiar! (Cosmin GUŞĂ)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro