Mergi la conţinutul principal

Cosmin Răzmeriţă, acuzat de profanare de cadavre

Se va strânge laţul în politică, la alegerile din anul 2020 (locale şi parlamentare) iar asta îi face deja pe unii să dea din coate, să se muşte de beregată pentru a se asigura că nu vor rămâne pe dinafară după alegeri.

De exemplu, la Brăila, Cosmin Răzmeriţă şi tanti Marioara Nistor se bat în cimitir, care să pună mâna primul pe osemintele defunctului UNPR. Răzmeriţă, care e mai tânăr şi, logic, mai iute de picior, vrea să ajungă primul la oasele defunctului UNPR şi să le transforme în moaşte pe care, speră el, le va pupa cu folos la alegerile din 2020.

Însă nici cu tanti Marioara nu ne e ruşine. Cea care ne-a fost deputată degeaba se dă rănită acum că nu mai poate, că să vină cineva să o ajute, dar când Răzmeriţă se apropie de ea, pac, îi trage o colivă după ceafă şi ajunge ea prima la cadavrul UNPR.

Lupta asta pentru postul de preşedinte al UNPR Brăila este atât de dezgustătoare încât îţi vine să nu mai fi auzit niciodată de politică, de alegeri, de politicieni.

Problema este însă că dacă îi vom neglija pe alde Răzmeriţă şi Nistor, s-ar putea să ne trezim cu ei pe cap după alegerile din 2020. Parcă îI văd pe Răzmeriţă lipindu-se la remorca vreunui partid sau pe tanti Marioara atârnată de vreo funcţie publică, din 2020 încolo.

De asta zic că trebuie să fim cu ochii pe Răzmeriţă, pe Nistor şi, în general, pe toţi cei care umblă cu profanări de cadavre şi vor să scoată din groapa istoriei tot soiul de decedaţi politic, pentru a prinde un nou ciolan în viaţa publică. (Marioara TRISTOR)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro