Mergi la conţinutul principal

Cosmin Răzmeriţă: «Daţi şansa brăilenilor de a se testa în sistemul de stat!»

• coordonatorul Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriţă, le-a transmis decidenţilor locali că în clinicile private din judeţul nostru nu prea se mai găsesc teste COVID-19 • acesta a făcut apel la parlamentarii brăileni să modifice legea, astfel încât oamenii care au nevoie de teste pentru a merge la muncă, să se poată testa şi în spitalele de stat

 

Coordonatorul Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriţă, a tras un semnal de alarmă în legătură cu numărul mic de teste COVID-19 pe care le au clinicile private din judeţul nostru. Acesta a postat pe reţelele de socializare un mesaj pe această temă, rugând decidenţii locali să ia în calcul varianta ca brăilenii să se poată testa şi la spital, deoarece mulţi au nevoie de rezultatul testului pentru a putea să meargă în continuare la muncă, în străinătate. Acesta a făcut apel şi la implicarea parlamentarilor brăileni.

“Doresc să semnalez, factorilor decizionali ai judeţului, în principal domnului Prefect şi domnului Preşedinte al Consiliului Judeţean, faptul că în Brăila nu se mai găsesc teste COVID în cadrul clinicilor private! Brăilenii care muncesc în străinătate şi sunt acasă, se regăsesc în postura de a-şi pierde locurile de muncă din motiv că nu au unde să-şi facă testul, care să le permită să treacă graniţele anumitor state. În ambele partide, atât PNL cât şi PSD, sunt PARLAMENTARI BRĂILENI care fac parte din Comisiile de de Sănătate, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor. Un efort comun din partea dumneavoastră poate reda dreptul la muncă oamenilor! Daţi şansa brăilenilor de a se testa în sistemul de stat!”, a declarat Răzmeriţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro