Mergi la conţinutul principal

Cosmin Nedelcu, pe podium la ambele secţiuni, la turneul de şah Centrocoop

• brăileanul a ocupat locul al doilea la şah blitz şi al treilea la şah rapid

 

La ediţia a 29-a a turneului internaţional Centrocoop de şah rapid, Cosmin Nedelcu de la Orizont 64 Brăila a acumulat 6 puncte din 8 posibile şi s-a clasat pe locul al treilea la secţiunea băieţi 10 ani. După ce a condus în primele şapte runde, talentatul şahist brăilean a pierdut în ultimul meci în faţa lui Ioan Tudor de la Clubul Central de şah Bucureşti, cel care avea să obţină locul al doilea. La turneul de şah blitz, Cosmin Nedelcu s-a clasat pe poziţia a doua, cu 5 puncte din 7 posibile.

La turneul rezervat şahiştilor de 14 ani, cu 4 puncte şi jumătate,  Ştefan Stoian s-a clasat pe locul al 15-lea, însă la egalitate cu alţi patru concurenţi, dintr-un total de 47 de participanţi. Tot în cadrul acestui turneu, cel de-al treilea reprezentant al clubului Orizont 64, Victor Dumbravă, a obţinut 4 puncte şi a câştigat 30 de puncte la coeficientul ELO.

“La acest turneu internaţional, Orizont 64 a avut trei reprezentanţi, iar rezultatele sunt bune. După ce a condus detaşat în primele şapte runde, Nedelcu a pierdut neaşteptat chiar în ultima rundă, ratând astfel clasarea pe primul loc, la egalitate de puncte cu Teodor Voicu din Buzău, sportiv cu care brăileanul remizase în partida directă. Însă pe ansamblu toţi au avut evoluţii superioare concursurilor anterioare”, a declarat Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu