Mergi la conţinutul principal

Corul "Nectar" de la Viziru, două Premii I la Festivalul Concurs Internațional de muzică "Vara Talentelor 2021"

* concursul s-a desfășurat online, în luna iunie, iar brăilenii s-au evidențiat la Secțiunea canto popular și la Secțiunea Coruri - muzică populară, patriotică și religioasă * sâmbătă, 3 iulie, Corul "Nectar" va fi prezent la Festivalul Lavandei, unde va susține un program de cântece populare din zona Câmpiei Bărăganului 

 

Corul "Nectar", de la Viziru, condus de inimosul Virgil Burcuș - cântăreț bisericesc la Parohia Viziru de Jos - și-a adăugat încă două reușite în palmares, după ce a obținut tot atâtea Premii I la Festivalul concurs internațional "Vara Talentelor 2021", desfășurat online, la finele lunii iunie și organizat de reprezentanții comunei Florești, județul Cluj, cu particparea a sute de copii și tineri talentați din toată țara.

"Dragi prieteni virtuali, vă anunț o nouă realizare a Corului "Nectar". Am participat la Concursul internațional "Vara Talentelor 2021", organizat în mediul online, la Cluj, unde am câștigat Premiul I la Secțiunea muzică populară, patriotică și religioasă (Coruri), iar solista noastră Andreea Bițeanu a obținut Premiul I Excelență, la secțiunea canto popular", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook de Virgil Burcuș, dirijorul corului. 

Dirijorul Corului "Nectar" de la Viziru a lansat, de asemenea, o invitație în mediul online, chemându-i pe brăileni la Festivalul Lavandei de la Bărăganu, astăzi, începând cu ora 14.00. Corul "Nectar" va susține la festival un program de cântece populare din zona Câmpiei Bărăganului.

Premiile I de la Cluj nu sunt singurele adjudecate de vizireni anul acesta. Pe 22 mai a.c., membrii Corului "Nectar" de la Viziru, dirijat de Virgil Burcuș, au făcut cinste meleagurilor natale și județului Brăila, după ce au câștigat nu mai puțin de șase Premii I și Trofee la Festivalul Național de Muzică Pop și Populară pentru copii și adolescenți "Magia Copilăriei", Ediția I, desfășurat în municipiul Slobozia, județul Ialomița.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro