Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cornel Musat si Alexandru Mocanu sint campioni europeni la fudokan

La editia din acest an a Campionatelor Europene fudokan pentru cadeti, juniori, tineret si seniori desfasurate in urma cu putin timp in urma in Rusia au participat peste 500 de sportivi din 20 de tari. Si de data aceasta karateka din Braila s-au numarat printre protagonistii concursului, reusind sa obtina rezultate foarte bune.
La cadeti Alexandru Mocanu a obtinut titlul continental la embu, doua medalii de argint la kumite individual si embu masculin si o medalie de bronz cu echipa la kata.
La categoria de virsta imediat urmatoare Rafael Adrian Frigioiu a obtinut medalia de argint la kumite echipe.
Multiplul campion european si mondial, Cornel Musat, a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere la kumite individual si de doua ori a iesit vicecampion european la kumite echipe si fukugo.
"A fost un concurs foarte puternic insa brailenii au avut o comportare deosebit de buna si fara modestie pot afirma ca rezultatele au fost conform asteptarilor. Europenele de fudokan au reprezentat pentru medaliatii braileni ai acestei editii un ultim test inaintea competitiei continentale de karate traditional, la toate stilurile, ce se va desfasura la sfirsitul lunii mai in Slovenia si unde sint convins ca toti sportivii braileni vor urca pe podium", a declarat Cornel Musat, cel mai titrat karateka din Romania.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii