Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cornel Musat este noul campion mondial la embu individual

La Campionatele Mondiale de Fudokan de la Lodz, au participat aproximativ 900 de sportivi din 26 de tari, la patru categorii de virsta: cadeti, juniori, tineret si seniori.
Romania a reusit si la aceasta editie sa ocupe locul intii pe medalii si a devansat in clasamentul general delegatiile Rusiei si Poloniei.
Printre medaliatii cu aur s-au numarat si trei karateka braileni.
La cadeti Alexandru Mocanu si Stefan Negoita au urcat pe prima treapta a podiumului la embu masculin, iar la seniori s-a remarcat, ca de obicei multiplul campion mondial Cornel Musat, cel care la Lodz a cucerit cea de a sasea medalie de aur din cariera.
Musat s-a impus la kumite individual, iar la acelasi stil, dar la echipe a cucerit medalia de argint.
"Ma bucur foarte mult ca am incheiat anul competitional 2007 asa cum mi-am dorit si cum de altfel mi-am programat. Acest succes il dedic fetitei mele Isabella care a implinit un an si jumatate, dar si familiei mele. Vreau sa multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat sa obtin acest succes si anume Primariei Braila, dar si antrenorilor mei, in special fostului mare boxer Nita Robu, care m-a sustinut in cadrul programului meu de pregatire" a declarat Cornel Musat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii