"Am vorbit în această dimineaţă cu domnul Condescu (n.r. - preşedintele clubului Pandurii) şi am ajuns la un acord, să rejucăm acest meci. Împreună vom face o propunere la LPF şi FRF pentru a rejuca această partidă, pentru că nu este nici în spiritul gorjenilor şi nici al giuleştenilor ca un arbitru să intervină de o asemenea manieră în stabilirea unui rezultat. Au fost greşeli foarte mari de arbitraj şi de o parte şi de cealaltă, dar trebuie să fim de acord că au fost mai vizibile cele în defavoarea formaţiei Pandurii", a spus Copos. Întrebat dacă îi este ruşine că Rapid a câştigat un punct în urma unor greşeli de arbitraj, oficialul grupării giuleştene a răspuns: "Nu este vorba de ruşine aici. De exemplu, în prima repriză arbitrul trebuia să le arate de două ori cartonaşul galben lui Cardoso şi Voiculeţ. Au fost nişte faulturi grosolane, care au fost nesancţionate. De aceea spun că greşeli au fost şi de o parte şi de cealaltă".
"Noi, rapidiştii, preferăm o bară frumoasă decât un gol urât", a spus Copos
Copos a recunoscut că formaţia Pandurii Târgu Jiu a jucat, luni seară, mai bine decât echipa antrenată de Marius Şumudică. "Cei de la Pandurii au făcut un joc excepţional aseară. Trebuie să recunoaştem că au jucat mai bine decât noi, cel puţin în prima repriză nici n-am văzut mingea. Au o echipă frumoasă. Tocmai de aceea mă bucur că domnul Condescu este de acord cu rejucarea, pentru că este incorect, iar noi nu ne putem bucura de un punct câştigat în acest fel. Noi, rapidiştii, preferăm o bară frumoasă decât un gol urât", a explicat George Copos.
Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici. De cealaltă parte, conducerea giuleşteană a acuzat tolerarea tragerilor de timp şi nesancţionarea unor faulturi dure.
Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).