Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copos spune ca nu i-a marit contractul lui Buga

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca nu i-a marit contractul atacantului Mugurel Buga, ci doar i-a promis ca ii va transforma salariul din dolari in euro in situatia in care formatia giulesteana cistiga titlul.
"Mugurel e un artist si ca toti artistii are si iesiri din-astea. De aia se si numeste Mugurel Pele Buga, pentru ca este un artist. I-am cintat in struna ca la artisti. Dar nu i-am marit contractul pina la urma. I-am facut doar poftele. Si pofta lui e sa cistige campionatul acum, pentru ca m-am inteles cu el ca daca se cistiga titlul atunci ii transformam salariul din dolari in euro. Asta i-am promis si el a fost de acord. Nu stiu cit are el salariul, dar asta am discutat si ma voi tine de cuvint", a explicat Copos.
Oficialul giulestean sustine ca el va plati amenda de 12.000 de dolari pe care clubul i-a dat-o lui Buga pentru absentele de la antrenamente. "Amenda lui nu se sterge. Clubul s-a inregistrat cu ea si trebuie sa o platesc eu. Asa am discutat, asa ne-am inteles. Asta e viata. Ma amendez singur. La Rapid daca o amenda se inregistreaza in contabilitate trebuie platita. Si de data asta eu o platesc. Eu l-am iertat numai pentru golul de la Hamburg", a adaugat actionarul majoritar al FC Rapid.
Mugurel Buga s-a antrenat, miercuri, prima oara de la reluarea pregatirilor pentru viitorul sezon, el participind in premiera la antrenamentele conduse de tehnicianul Cristiano Bergodi.
Buga nu s-a prezentat la reunirea echipei Rapid si nici la antrenamente, el fiind amendat cu cite 1.000 de dolari pentru fiecare actiune de la care lipseste. Simbata, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca la inceputul saptaminii viitoare se vor face toate demersurile pentru ca fotbalistul, care continua sa lipseasca de la pregatire, sa fie suspendat pina la finalul contractului. Atacantul, care mai are doi ani si jumatate de contract cu Rapid, a solicitat marirea contractului actual de 120.000 de dolari.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii