Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copos: In proportie de 75 la suta Griffiths va juca la Rapid

Presedintele onorific al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, dupa intilnirea pe care a avut-o la Crowne Plaza cu Ryan Griffiths, ca in proportie de 75 la suta atacantul australian va evolua pentru echipa giulesteana in sezonul urmator.
Surse din cadrul gruparii giulestene sustin ca actionarii SC FC Rapid SA, societatea care a preluat echipa, considera prea mare suma de 1,45 milioane euro pentru care Griffiths a fost achizitionat de la FC National. Presedintele executiv Dinu Gheorghe a fost delegat de actionari sa obtina o diminuare a sumei, desi contractul de transfer al australianului a fost inregistrat deja la LPF. De altfel, Griffiths nu a evoluat in meciul de joi cu Sliema Wandereres, dupa ce conducerea clubului Rapid i-a cerut antrenorului Razvan Lucescu sa nu il foloseasca pe atacantul australian, deoarece transferul sau nu este finalizat.
"Eu mi l-am dorit foarte mult pe Griffiths si spun ca in proportie de 75 la suta va juca pentru Rapid. Si el isi doreste foarte mult asta. Din pacate sint niste neintelegeri intre Rapid si FC National. Sincer, nu stiu daca este o problema legata de bani. Domnul Dinu Gheorghe are calitatea de a vorbi despre ce se intimpla cu Griffiths", a explicat
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii