Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copila biciuita si abuzata sexual de tatal vitreg

La numai 11 ani, o fetita din Rosiori a trecut prin clipe de cosmar, chiar in casa parinteasca. In incercarea de a le demonstra vecinilor si bunicilor ca fetita ar fi fost violata de catre un localnic cu care era in dusmanie, tatal vitreg al minorei a penetrat-o cu degetele, in vazul tuturor, in plina strada. Violul reclamat de catre presupusul tata nu s-a confirmat, insa urmele lasate de bici pe spatele copilei, precum si relatarile martorilor si concluziile medico-legale i-au facut pe politisti sa deschida un dosar de urmarire penala chiar impotriva tatalui vitreg, sub aspectul savirsirii infractiunilor de coruptie sexuala asupra unui minor, ultraj contra bunelor moravuri si rele tratamente aplicate minorului. Cazul fetei este cutremurator, cum n-a mai cunoscut Braila, motiv pentru care toate forurile indrituite si-au dat mina pentru a scoate copilul din mediul nociv in care a trait pina acum. Pe mama fetei, anchetatorii nici macar n-au gasit-o, iar vecinii relateaza ca aceasta doarme prin santuri si nu are grija copilului, fiind o adepta inraita a licorilor bahice.

Cercetat in stare de libertate

Dupa ce a baut bine la circiuma satului, tatal vitreg s-a dus la Politie si l-a pirit pe un mai vechi dusman al sau, ca ar fi violat-o pe fetita femeii cu care traieste de citiva ani.
"Pe 9 august a.c., ora 18.45, Costica M. (32 de ani), din comuna Rosiori, judetul Braila, a reclamat lucratorilor de la Postul de Politie din localitate ca fiica sa vitrega, S.M.F. (11 ani) a fost violata de un localnic In virsta de 22 de ani", informeaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Ba chiar, la Politie, Costica M. a facut scandal, cerindu-le lucratorilor de aici sa ia masuri urgente impotriva presupusului violator.
O echipa operativa, formata din judiciaristi, criminalisti si ofiteri de cercetare penala de la Politia Insuratei s-a deplasat la fata locului pentru a verifica reclamatia, insa, aici, declaratiile martorilor si ale bunicilor fetei au contrazis spusele barbatului.
"S-a constatat ca anterior depunerii reclamatiei, aflindu-se In fata curtii bunicilor, Costica M. a agresat-o fizic pe minora, dezbracind-o de haine si penetrind-o cu doua degete, in incercarea de a o deflora, pentru a “demonstra” bunicilor si vecinilor care erau de fata ca minora a fost violata si pentru a o determina pe aceasta sa confirme presupusa relatie sexuala", ne-a declarat cms. Fanel Arama, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Vecinii si bunicii fetei le-au povestit scena politistilor, reclamind ca, de fapt, Costica M. este deosebit de violent, un impatimit al alcoolului, ca si mama fetei, de altfel, care doarme si prin santuri, cind nu o mai tin picioarele sa ajunga pina in bordeiul din lut pe care-l au la marginea satului.

"Braila n-a mai intilnit un asemenea caz"

Fetita, Mirela, le-a relatat si ea politistilor ca barbatul cu care mama sa traieste de citiva ani o bate in mod frecvent, cu biciul, cu pumnii, cu picioarele, iar in ziua in care a fost reclamat violul, ar fi incercat el insusi s-o violeze cu degetele.
Politistii au mai stabilit ca tatal vitreg si familia tinarului pe care l-a reclamat pentru viol se aflau In conflict de mai mult timp si, astfel, reclamagiul a vrut sa se razbune.
"Pe10 august a.c., In urma examinarii medico-legale a fetei, s-a stabilit ca aceasta este virgina, iar pentru leziunile de pe corp, rezultate In urma loviturilor primite de la tatal vitreg, sint necesare 11-13 zile de Ingrijiri medicale. Politistii au Intocmit dosar penal Impotriva lui Costica M., deocamdata, sub aspectul savirsirii infractiunilor de coruptie sexuala, ultraj contra bunelor moravuri si loviri sau alte violente aplicate minorului. Acesta este cercetat In stare de libertate", ne-a mai comunicat Politia. De fapt, pe rolul Parchetului de pe linga Judecatoria Insuratei au ajuns, ieri, doua dosare: unul pentru viol, impotriva tinarului Traian P., 22 de ani, dosar care, cel mai probabil, se va inchide cu neinceperea urmaririi penale si un altul, impotriva lui Costica M.
"Braila n-a mai intilnit un asemenea caz. Atita agresiune impotriva unui copil! E drept ca familia in care crestea minora este una dezorganizata, de etnie roma, fata fiind si nescolarizata, insa, chiar asa, sa fie batuta cu biciul si batjocorita in plina strada?! Ofiterii nostri sint si acum in teren (ieri, ora 16.00 - n.r.) si instrumenteaza acest caz. Inca mai adunam probe si am inceput, deja, urmarirea penala. Atunci cind va fi momentul, il vom retine pe autor. Am apelat si la Protectia Copilului, pentru a se lua masuri si pentru a avea si raportul lor" ne-a spus cms. Fanel Arama.
Intr-adevar, ieri, potrivit afirmatiilor directorului Directiei Denerale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Alexandru Sculschi, o echipa formata din asistenti sociali a pornit spre Rosiori, pentru a efectua o ancheta in vederea stabilirii situatiei in care a crescut pina acum Mirela: "Vom efectua o ancheta la domiciliul acesteia. Avem si politisti cu noi. Vom lua masuri speciale, o vom institutionaliza sau, dupa caz, o vom plasa intr-un mediu care sa-i fie prielnic cresterii si dezvoltarii". Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii