Mergi la conţinutul principal

Copil rănit la ştrandul de pe Faleză. Proprietarii locului se disculpă

• un băiat s-a tăiat într-un ciob, în apă, la ştrandul de pe faleză, săptămâna trecută • rana a fost destul de serioasă, iar medicii de la Chirurgie infantilă i-au cusut tăietura adâncă de 2 cm • persoana care ne-a sesizat susţine că proprietarii locului de distracţie ar fi încercat să-i ofere mamei copilului bani, dar femeia a refuzat • managerul ştrandului susţine că îi pare rău pentru incident , însă nu se consideră vinovat

 

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a tăiat într-un ciob de sticlă, săptămâna trecută, în timp ce se bălăcea la ştrandul de pe Faleză, “Temptation Summer Club”, potrivit unei sesizări sosite la redacţie din partea unei persoane care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Salvamarul şi un prieten de-al minorului l-au scos imediat din apă, iar o ambulanţă a fost solicitată la faţa locului. Băiatul a ajuns la Spitalul 3, la Chirurgie infantilă, cu o tăietură serioasă, de 2 centimetri adâncime. Medicii i-au cusut rana şi l-au trimis acasă, urmând ca pe 8 august să revină la spital pentru scoaterea firelor.

“Copilul stă acum în pat şi suferă. Este în vacanţă, dar nu se poate bucura de ea. Sare într-un picior pentru a se deplasa prin casă. Domnii de la ştrand au spus că au duşmani şi, probabil, cineva le-a aruncat o sticlă în apă. Dar de ce nu verifică nimeni bazinul dimineaţa?”, se precizează în sesizare. Potrivit aceleiaşi surse, mama copilului a mers la locul de distracţie pentru a cere explicaţii managerului, însă nu l-a găsit acolo, angajaţii spunându-i că e plecat din localitate. A insistat şi în zilele următoare, până când soţia managerului de la ştrand s-ar fi întâlnit cu mama băiatului în faţa fostului cinema Republica şi ar fi încercat să-i dea bani acesteia, pentru tratamente şi alte cheltuieli, în baza unei declaraţii că a primit banii şi să semneze. Numai că mama copilului ar fi refuzat, spunând că băiatul ei nu este de vânzare, conform celor afirmate în sesizare.

Contactat telefonic, Ticu Cireaşă, managerul “Temptation Summer Club”, ne-a declarat că îşi aminteşte incidentul. “Salvamarul şi încă câţiva băieţi au găsit, într-adevăr, cioburi în apă. Am golit ştrandul a doua zi. Cred că au fost puse de cineva. Cineva care a vrut să facă rău. S-au găsit 3 cioburi diferite, un fund de sticlă şi alte 2 bucăţi. I s-a acordat băiatului primul ajutor de către salvamar care are un curs de asistent medical şi a fost chemată ambulanţă. Nu ne-am dorit şi nu ne dorim asemenea evenimente. Ei (clienţii – n.r.) mai cad, îşi mai sparg capul, îşi mai rup picioarele, pentru că se aruncă în toate poziţiile, dar în cazul ăsta ciobul de sticlă nu se putea vedea. Oricine putea să arunce cioburile alea. Ne pare rău pentru incident!”, ne-a spus acesta. Întrebat dacă el sau soţia s-au întâlnit cu mama victimei, bărbatul a negat în primă fază. “Nu, nu a încercat să ofere bani mamei copilului. Nu am cunoştinţe de aşa ceva. În niciun caz!”, au fost cuvintele lui Cireaşă. I-am oferit detalii despre locul întâlnirii dintre ei şi mama băiatului, aşa cum ne-a fost scris în sesizare. “Aaa da, s-a întâlnit (soţia -n.r.) cu dumneaei. Am întrebat-o dacă o putem ajuta cu ceva. Doamna ne-a răspuns foarte urât. Pentru ce? Nu avem niciun motiv să încercăm să cumpărăm pe cineva”, este varianta lui Ticu Cireaşă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro