Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copil disparut cazat in centrul de plasament, fiindca parintii n-au bani sa-l ia acasa

Un baietel in virsta de opt ani si jumatate, care a fost dat disparut in mai multe rinduri, a fost internat intr-un centru de plasament atunci cind a fost gasit, fiindca parintii sai nu au bani sa il aduca acasa. Ultima disparitie a minorului a fost inregistrata in aceasta saptamina. "La data de 9 august a.c., ora 10.30, Angelica N., din Braila, a reclamat politistilor de la Campartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale ca fiul acesteia, Petru Cristian N., In virsta de 8 ani si 6 luni, a disparut de la domiciliu In urma cu doua zile. Echipa operativa constituita pentru gasirea minorului a stabilit ca acesta, anterior, fara stirea mamei, a plecat de mai multe ori de acasa, lucru confirmat de politisti din Galati si Constanta, care l-au Incredintat parintilor. Disparitiile anterioare nu au fost reclamate la Politia din Braila", se arata in buletinul de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
De asta data, extinzind cercetarile, judiciaristii braileni au mai stabilit ca In ziua disparitiei, 7 august, copilul a fost vazut de catre un cetatean In zona Garii CF Braila. Barbatul le-a povestit ofiterilor de la "Urmariti" ca baietelul spunea ca se numeste Petrica, este din Braila, locuieste Intr-un bloc situat pe malul Dunarii si vrea sa mearga la Constanta. Politistii au facut adresa catre Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), pentru ca minorul sa fie dat In urmarire generala. Mai inainte ca IGPR sa se pronunte in acest sens, pe 10 august, Petru Cristian N. a fost gasit de catre politistii din cadrul Sectiei de Politie 4 din Constanta, care au si anuntat Politia braileana, pentru a chema familia si pentru a-l Incredinta pe minor.
"Fiindca parintii nu au posibilitati financiare pentru a se deplasa la Constanta sa-si preia fiul, s-a luat masura internarii lui Intr-un Centru de Plasament", se mai arata in buletinul de presa al Politiei brailene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii