Mergi la conţinutul principal

Copil de 10 ani dispărut dintr-un dispensar

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în ziua de vineri, 20 martie 2015, la ora 11:00, Nicoleta B., angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila (DGASPC) a sesizat la poliţie faptul că, în aceeaşi zi, la ora 10:00, minorul Ioniţă Mădălin Iulian, în vârstă de 10 ani - instituţionalizat întrun centru de plasament din municipiu - "a plecat în mod voluntar de la dispensarul medical situat pe Calea Călăraşilor şi nu a mai revenit".
În urma sesizării, poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale (SIC) - IPJ Brăila au efectuat cercetări şi au stabilit că, profitând de un moment de nesupraveghere, minorul a plecat din dispensarul medical, îndreptându-se către un supermarket din municipiu. "Minorul de 10 ani a mai fost plecat, de mai multe ori, din Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă Brăila, fiind depistat de poliţişti în municipiul Brăila, practicând cerşetoria în zona Bariera Călăraşilor şi Piaţa Concordia sau în parcările supermarket-urilor", precizează sursa citată.
Semnalmentele minorului dispărut: înăţime 150 cm, greutate 45 kg, constituţie slabă, ten deschis, ochi căprui, păr şaten tuns scurt, fără semne particulare. În momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni blue-jeans albaştri, geacă neagră din fâş, cu glugă şi purta tenişi albi. Minorul nu are asupra sa acte de identitate, bunuri sau valori, nu suferă de boli psihice sau cronice şi poate da relaţii privind identitatea sa.
Cine poate da relaţii despre locul în care se află minorul dat dispărut vinerea trecută este rugat să anunţe la numărul pentru urgenţe 112 ori la cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro