Mergi la conţinutul principal

Copiii refugiați din Ucraina, invitați la atelierele Bibliotecii

* cei mici se pot juca, desena și pot vedea filme de desene animate la Ludotecă și Mediatecă * în curând Biblioteca va da startul atelierului de lucru manual “Sunt creativ”

 

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” invită copiii ucraineni cazați la Brăila să-și petreacă timpul la Bibliotecă, în intervalul orar 11.00 - 16.00, însoțiți de un părinte.

“Cei mici se pot juca, desena și pot vedea filme de desene animate la Ludotecă și Mediatecă. Avem colegi care vorbesc limba rusă, iar totul este gratuit”, transmite Biblioteca Județană.

Reprezentanții instituției transmit această invitație și în limba rusă:

 

Дорогі українські діти! Поки ви перебуваєте в Браїлі, вас ласкаво просимо до Окружної Бібліотеки в Браїлі. Тут можна грати, малювати, дивитися мультфільми та багато іншого. Все безкоштовно!

Чекаємо на вас з 11 по 16 годину в супроводі батьків.

Наша адреса: Piața Poligon nr. 4, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila”.

 

Totodată, pentru că știu cât de important este ca un copil să-și dezvolte latura creativă și imaginația, la secția Împrumut pentru Adulți din cadrul Bibliotecii Județene "Panait Istrati" Brăila se va organiza în curând atelierul de lucru manual "Sunt creativ".

“Ne-am gândit să realizăm împreună cu 10 copii diferite decorațiuni handmade folosind materiale dintre cele mai diverse. Înscrierile se fac direct la bibliotecă, iar prima întâlnire va avea loc sâmbătă, 26 martie, de la ora 10.00. Colegele noastre, Silvia și Florentina, au foarte multe idei de lucru, între timp pregătesc materialele și abia așteaptă să-i cunoască pe copii!”, mai transmite Biblioteca Județeană.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro