Mergi la conţinutul principal

Copiii din Brăila, din nou împreună pentru Bogdi!

• Primăria Municipiului Brăila s-a alăturat campaniei “Împreună pentru Bogdi”, iar la toate evenimentele de peste weekend organizate de municipalitate vor exista urne pentru donaţii • vineri şi sâmbătă are loc, pe Esplanadă, Festivalul “Pe aripile copilăriei”, iar Festivalul “Majorette Fest” va continua programul artistic pe scenă, sâmbătă după amiază • duminică, toată Brăila se mută în Grădina Mare, în cadrul evenimentului “Brăila în miniatură - un oraş pentru copii şi părinţi”

 

Noi aliaţi pentru Bogdi, în lupta cu “buba-monstruleţ”! Primăria Municipiului Brăila a intrat în această “luptă” pentru a-l ajuta pe micul erou să iasă învingător în faţa bolii. La toate evenimentele de peste weekend desfăşurate în municipiu şi la care vor participa peste 2.000 de copii, vor exista urne în care cei prezenţi pot face donaţii pentru Bogdi.

Seria evenimentelor începe cu Festivalul “Pe aripile copilăriei”. Astăzi şi mâine, brăilenii sunt aşteptaţi pe Faleza Dunării, la scenă, pentru a-şi aduce aminte de anii cei mai frumoşi din viaţa unui om: copilăria. Festivalul a ajuns la cea de-a şaptea ediţie, iar peste 950 de preşcolari de la 59 de grupe de grădiniţă din municipiu şi judeţ s-au înscris cu nerăbdare la cel mai aşteptat eveniment anual care ne poartă pe aripile copilăriei. Micuţii se vor întrece în paşi de dans, dar şi în talent muzical. Festivalul începe astăzi, la ora 16.30, iar mâine, programul artistic va continua de la ora 10.00. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Brăila în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila.

Ziua de sâmbătă continuă tot cu dans şi copii. Pe aceeaşi scenă, recent renovată, de pe faleză se va desfăşura cea de-a cincea ediţie a Concursului Naţional “Majorette Fest”. “Explozie” de energie, pampoane şi culoare, de asta vor avea parte cei care se vor afla, la ora 15.00, pe Esplanadă. Timp de trei ore, pe scenă vor evolua grupe “mini” (majorete de 4 - 7 ani), grupe “kinder” (7-9 ani), “cadeţi” (9-12 ani), “junior” (12-15 ani) şi “senior” (15 ani plus). Festivalul este organizat de Garnizoana Brăila - Cercul Militar, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila.

Duminică, oraşul se mută în Grădina Mare. “Brăila în miniatură”, evenimentul organizat de Şcoala Primară “Dr. Luca” şi Primăria Municipiului, va strânge laolaltă atât copii şi părinţi, cât şi instituţiile statului. “Poliţişti, jandarmi, bibliotecari, medici, croitori, vânzători, artişti se numără printre specialiştii instituţiilor statului care îi vor îndruma, iniţia şi instrui pe micii brăileni la ceea ce înseamnă viaţa într-un oraş al zilelor noastre”, ne-au povestit, pe scurt, organizatorii. Pe toate aleile Grădinii Publice vor exista standuri ale instituţiilor publice şi private, iar cei mici vor putea asimila informaţii ce le vor fi de folos când vor ajunge adulţi.

La toate aceste evenimente, vor exista urne în care se pot face donaţii pentru micuţul Bogdi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro