Mergi la conţinutul principal

Copiii de la Arashi-do Brăila, protagnişti ai naţionalelor de karate tradiţional

• la competiţia de la Ploieşti, brăilenii au cucerit 9 medalii, 2 de aur, 2 de argint şi 5 de bronz • 14 karateka vor reprezenta Arashi-do Brăila şi România la mondialele de Fudokan din Germania

 

Finala Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii, ediţia a XXVIII, organizată de clubul de karate Shiro Washi Ploieşti şi Federaţia Română de Karate Tradiţional a reprezentat un nou moment de afirmare al sportivilor clubului Arashi-do Brăila. La competiţia organizată în Sala Sporturilor din Ploieşti, în perioada 4-6 octombrie, sportivii pregătiţi de sensei Daniel Mihai s-au aflat printre protagonişti.

La copii 2, Gabriel Giurgiu a cucerit medalia de bronz în proba de kata individual şi tot la această categorie de vârstă Gabriel Giurgiu, Dario Mihai, Marius Constantin au obţinut locul al treilea la kata echipe, aceeaşi performanţă fiind realizată de Marius Constantinescu şi Andrei Dumitru la enbu masculin.

La copii 1, clubul brăilean a obţinut două titluri naţionale, la enbu mixt prin Maria Marcu şi Cătălin Baciu şi la enbu masculin prin Bogdan Dîrnea şi Cătălin Baciu.

Tot la această categorie de vârstă, gruparea pregătită de sensei Daniel Mihai a mai obţinut două titluri de vicecampioni naţionali, unul la kata echipe feminin prin Daria Dârnea, Maria Marcu şi Andreea Radu şi unul la kumite individual prin Cătălin Baciu. De asemenea, tot la copii 1, Arashi-do Brăila şi-a mai trecut în cont două medalii de bronz la kumite individual feminin prin Daria Dârnea şi la enbu mixt prin Andreea Radu şi Gabriel Giurgiu.

“Rezultatele au fost foarte bune şi consider că ne-am atins obiectivele pe care ni le-am propus. Toţi copiii care au urcat pe podium, plus alţi patru, s-au calificat la mondialele din Germania care vor avea loc la începutul lunii viitoare. O competiţie internaţională la care mergem cu dorinţa de a obţine medalii cât mai strălucitoare”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.

La a VIII-a ediţie a Campionatului Mondial de Fudokan, care va avea loc în perioada 1-3 noiembrie 2019 la Glaspalast Sindelfingen, în Germania, 14 karateka vor reprezenta Arashi-do Brăila şi România, mai precis 9 copii: Dario Mihai, Gabriel Giurgiu, Marius Constantinescu, Daria Dârnea, Maria Marcu, Cătălin Baciu, Bogdan Dîrnea, Andreea Radu, Andrei Dumitru şi 5 cadeţi şi juniori, Ioana Radu, Nicoleta Turiac, Alexandru Stoian, Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro