Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copii internați cu Covid, la Brăila

* este vorba despre doi copii, de 13 și 14 ani, dar din fericire starea lor este una bună, aceștia prezentând o formă medie a bolii, potrivit conducerii unității spitalicești * în ultimele 24 de ore au fost raportate 47 de noi cazuri

 

Spitalele brăilene încep să se aglomereze din nou cu pacienți Covid. 55 de bolnavi sunt internați, la acest moment, în unitățile sanitare din județul Brăila, dintre care și doi copii de 13, respectiv 14 ani. Din fericire, aceștia prezintă o formă medie a bolii, astfel că starea lor este una bună, în acest moment, potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență Brăila (SJU). ”Nu sunt în stare foarte gravă. Prezintă forme medii de boală. Au venit cu simptomatologie”, a afirmat managerul Delia Râșnoveanu. Ce ar trebui să ne îngrijoreze însă este numărul tot mai mare de îmbolnăviri la Brăila, care a explodat în ultima lună. Astfel, dacă în a doua jumătate a lunii august media zilnică de teste pozitive era de 5, iată că după o lună de zile, media zilnică este de aproape zece ori mai mare! Numai ieri, 15 septembrie, de exemplu, la Brăila au fost confirmate 47 de cazuri noi, din 89 de teste efectuate. De asemenea, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, cu o zi în urmă, au fost înregistrate și 3 decese din cauze asociate Covid, două cazuri fiind din municipiul Brăila și unul din localitatea Cazasu.

Față de ziua precedentă, la Brăila a crescut semnificativ și numărul cazurilor de izolare la domiciliu, respectiv de la 8, la 45 de persoane.

La Brăila, de la începutul pandemiei, numărul cazurilor de coronavirus a depășit 13.100 de persoane infectate, în timp ce, la nivel național, cifra a depășit 1.126.000, dintre care, atenție, peste 3.900 de noi îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore. O creștere dublă dacă ne uităm la săptămâna precedentă.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii