Mergi la conţinutul principal

Control preventiv în Piața Halelor, pe tema purtării măștilor de protecție

* sâmbătă dimineaţă, oamenii legii au acţionat în locuri aglomerate, zona pieţelor fiind cea vizată, mai ales că în weekend brăilenii se adună la cumpărături * în Piaţa Halelor, poliţiştii au verificat dacă vânzătorii şi cumpărătorii poartă mască de protecţie, fiind transmise sfaturi preventive

 

 

 

Acţiune de control în Piaţa Halelor, sâmbătă dimineaţă. Oamenii legii au acţionat în locuri aglomerate, zona pieţelor fiind cea vizată, mai ales că în weekend brăilenii se adună la cumpărături. În Piaţa Halelor, poliţiştii au verificat dacă vânzătorii şi cumpărătorii poartă mască de protecţie, fiind transmise sfaturi preventive. "Acţionăm pentru respectarea legii 55 din 2020  în special purtarea măştii şi manuşilor. Scopul este acela de a constientiza populaţia că portul măştii şi mănuşilor sunt importante atât pentru fiecare persoană în parte şi mediul extins al familiilor fiecăruia dintre noi. Încercăm pe căt posibil să îi facem pe cetăţeni să înţeleagă importanţa portului măştii şi să conştientizeze că această problemă este importantă”, a precizat cms. şef Munteanu Iorgu, adjunct la Poliţia Municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro