Mergi la conţinutul principal

Controale la sfârşit de săptămână, în locurile de distracţie şi pe şosele

în week-end, poliţiştii au luat la rând barurile, discotecile şi sălile de jocuri • nici şoferii aflaţi pe arterele de circulaţie nu au trecut neobservaţi, peste 250 fiind testaţi cu alcooltestul

 

«Vânătoare» de petrecăreţi puşi pe scandal, în baruri şi discoteci, dar şi de şoferi teribilişti pe şosele. În week-end, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă.

Astfel, în zilele de 1 şi 2 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în municipiu şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar. Razii s-au desfăşurat şi pe arterele rutiere, în scopul prevenirii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 39 de societăţi comerciale, legitimate 254 de persoane, dintre care 11 controlate corporal sumar. În plus, au fost oprite în trafic 171 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 266 de şoferi.

De asemenea, echipajele au constatat 229 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuniîn valoare totală de peste 112.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 208 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şii linişitii publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, şi 2 la alte acte normative.

Ca măsură complementară, poliţişitii au confiscat 105 kg de ceapă şi 4 metri cubi de lemne, esenţa fag, în valoare totală de 1.450 lei, au ridicat 16 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro