Mergi la conţinutul principal

Controale la Clinici Medicale asigurate cu paza proprie sau cu agenţi de pază

timp de o săptămână, poliţiştii au acţionat la mai multe societăţi, instituţii publice şi clinici medicale pentru a vedea cum se efectuează serviciile de pază • au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 de lei

 

Paznicii instituţiilor publice, clinicilor medicale şi societăţilor comerciale din municipiu au avut parte de întâlniri cu poliţiştii. S-a lăsat şi cu amenzi pentru cei care nu respectau prevederile legale.

Astfel, în perioada 21 - 26 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au acţionat pentru prevenirea şi remedierea disfuncţionalităţilor existente în asigurarea securităţii bunurilor şi valorilor deţinute de Clinicile Medicale din municipiu. S-a acţionat şi pentru instruirea agenţilor de securitate cu privire la modul de executare a serviciului. “În acest sens, au fost efectuate 44 de controale tematice la societăţi comerciale, instituţii publice asigurate cu paza proprie sau agenţi de pază din cadrul societăţilor specializate şi la clinici medicale. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancţiuni contraventionale, în valoare totală de 32.000 lei, dintre care 7 pentru încălcarea prevederilor  Legii 333/2002 privind privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, şi 3 pentru încălcarea normelor H.G. 301/2012 (n.r. - aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003)”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro