Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Controale şi amenzi pe linie Covid – 19. Alte cinci persoane nu au respectat carantina

* joi, pe raza județului Brăila au fost depistate patru persoane care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior, acestea fiind sancţionate cu amenda în valoare totală de 7.000 de lei * miercuri, un alt bărbat a primit o amendă de 1.000 lei pentru nerespectarea carantinei * poliţiştii continuă controalele pentru prevenirea răspândirii Covid - 19

 

 

 

 

Sancționați contravențional pentru nerespectarea măsurii carantinării la domiciliu. Miercuri şi joi, pe raza județului Brăila au fost depistate cinci persoane care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior, acestea fiind sancţionate cu amendă în valoare totală de 8.000 de lei.

Poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali,  polițiști de frontieră și pompieri desfășoară permanent acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu de către cetățeni.

Astfel, în cursul zilei de joi, pe raza județului Brăila au fost depistate patru persoane care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior. „Brăilenii astfel depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 7.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020. Atragem atenția cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiie impuse în această perioadă!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

La data de 6 octombrie, poliţiştii au depistat o altă persoană care nu respecta măsura carantinării. Bărbatul în cauză a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei.

 

Continuă controalele pentru prevenirea răspândirii Covid -19

 

În data de 7 octombrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi și lucrători ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precum şi măsurilor instituite ca urmare a prelungirii stării de alertă.

Potrivit poliţiştilor, au fost desfăşurate 13 acțiuni punctuale vizând societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţe și târguri, dar şi mijloace de transport în comun, cele cu regim de TAXI și cele care asigură transportul angajaților la locul de muncă.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, forţele implicate au verificat 23 de societăți comerciale și au controlat 67 de vehicule.

Urmare a abaterilor constatate la nivel judeţean, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 7.000 de lei.

Poliţiştii reamintesc faptul că, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, respectiv piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun etc.

 

 

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii