Mergi la conţinutul principal

Controale în supermarketuri, farmacii, staţii de carburant şi mijloace de transport

* în contextul combaterii răspândirii COVID - 19, poliţiştii desfăşoară acţiuni pentru respectarea măsurilor și regulilor ce se aplică pe durata stării de alertă * într-o singură zi, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 18.900 lei

 

 

 

 

Noi amenzi pentru nerespectarea regulilor impuse în starea de alertă. Poliţiştii brăileni continuă să acţioneze, pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19 şi încălcării normelor legale privind efectuarea transportului rutier public de persoane în regim de taxi şi în mijloacele de transport în comun.

În cursul zilei de joi, au fost verificate 48 de societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, farmacii, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, dar şi pieţe. „În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 18.900 lei, dintre care 32 conform O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 20 potrivit Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, 20 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, 7 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 1 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, polițiștii locali, sub coordonarea Poliției Municipiului Brăila, au desfășurat acțiuni în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Brăila, având ca principal obiectiv siguranța cetățenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19.

Cu această ocazie, au fost depistați 8 pasageri care nu purtau sau purtau necorepunzător masca de protecție în mijlocul de transport, aceștia fiind sancționați contravențional conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro