Mergi la conţinutul principal
Din ciclul "Nu puteți voi înlocui cât putem noi distruge"

Continuă vandalizarea indicatoarelor rutiere în Centrul Istoric

* în ultimele zile, au fost identificate semne de circulație murdărite cu grafitti sau îndoite pe B-dul Cuza, precum și pe străzile Mihail Sebastian, Polonă, Petru Maior * asta în condițiile în care, numai anul trecut, SUPAGL Brăila a montat/înlocuit peste 800 de indicatore rutiere în tot orașul * cele mai multe distrugeri au fost semnalate în cartierele de case - Chercea și Radu Negru

 

În ciuda eforturilor depuse de autorități, vandalizarea indicatoarelor rutiere continuă să le dea de furcă angajaților SUPAGL Brăila și să strice imaginea orașului, cel puțin în zona Centrului Istoric. Numai în ultimele zile, au fost identificate semne de circulație mâzgălite cu grafitti sau îndoite în zona stației de autobuz de pe B-dul Cuza (la "Bălcescu"), dar și pe străzile Mihail Sebastian, Polonă, Petru Maior sau Mărășești. Alte indicatoare rutiere vandalizate de răufăcători pot fi observate în intersecțiile arterelor de circulație din Centrul Vechi al orașului, ba chiar și pe Calea Regală. La toate acestea, se adaugă distrugerile deja semnalate de Serviciul de Utilitate Publică, de Administrare și Gospodărire Locală Brăila (SUPAGL), pe tot parcurul anului 2021, în cartierele Nedelcu P. Chercea și Radu Negru. Alte semne de circulație au fost distruse în urma accidentelor rutiere produse pe străzile Griviței, G-ral Eremia Grigorescu și pe Calea Galați.

Nu e de mirare că, potrivit conducerii SUPAGL Brăila, numai în anul 2021, au fost montate pe domeniul public al municipiului nu mai puțin de 800 de semne de circulație, cele mai multe cu simbolurile STOP, cedează trecerea, oprirea interzisă, trecere pietoni, limită de viteză 30, accesul interzis, acces interzis 3,5 t, atenție loc joacă, dar și panouri adiționale parcări de reședință, persoane cu dizabilități și panouri adiționale stații TAXI.    

Anul acesta, s-a intervenit în cartierele de case, respectiv Nedelcu P. Chercea și Radu Negru, precum și pe străzile Roșiorilor, Ștefan cel Mare și Mihai Bravu, unde s-au montat sau sunt în curs de montare (înlocuire) peste 200 de indicatoare rutiere. Alte 25 de semne de circulație au fost montate în zona noului cartier situat în spatele supermarketului Kaufland Viziru, precizează surse din cadrul SUPAGL Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro