Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Construct Expo Ambient", pentru un camin modern, elegant si confortabil

"Decizia luata de "Romexpo" de a organiza, incepind din acest an, doua manifestari expozitionale care sa acopere cele doua valente principale ale domeniului constructiilor s-a dovedit deja a fi una justa, daca tinem cont de succesul de care s-a bucurat prima componenta abordata recent - Construct Expo Antreprenor", se arata intr-un material de presa al "Romexpo". De asemenea, organizatorul celor doua expozitii anunta ca in perioada 17 - 21 mai va avea loc cea de-a doua componenta, "Construct Expo Ambient", lansind, in acelasi timp o invitatie firmelor in domeniul constructiilor sa se inscrie ca expozanti la acest eveniment.
Domeniile care se vor regasi in ofertele prezentate pietei romanesti cu ocazia menifestarii expozitionale vizeaza domeniile amenajari interioare si exterioare, materiale de finisaj, acoperiri murale si pardoseli, usi si ferestre, timplarie si vitraje, decoratiuni, corpuri de iluminat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii